"Taraftarlardan tek tek özür dile Aboubakar"

"Taraftarlardan tek tek özür dile Aboubakar"

Vatan gazetesi yazarı Ömer Güvenç, Beşiktaş-Olympiakos maçını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Ömer Güvenç, bugünkü köşe yazısında şunları yazdı:

Bu sözlerimin, bu övgülerimin içinde tabii ki tur atlamak da var. O bir yana, tam 55 dakika böyle bir maçta 10 kişi oynayıp da tur atlamak işte en büyük övgülerim bu gösterdikleri, inandıkları, yürekli mücadele için. Çok açık ve net söylüyorum. Böyle bir zaferi dünyanın en büyük takımları bile çok zor kazanırlardı.
 
Beşiktaş, başkanıyla, yönetimiyle, teknik direktörüyle dün büyük mücadele gösteren yürekli futbolcularıyla ve gerçekten 12. adam ismini fazlasıyla hak eden taraftarları ile çok büyük bir camia. Şenol Güneş’i kutluyorum; böyle yürekli futbolcuları sahaya sürdüğü için. Hamleleri de 10 üzerinden 10’du. Belki diyeceksiniz ki 2 gol atan Babel maçın yıldızdı... Ama maçın yıldızı tüm takımdı... Ve gelelim Aboubakar’a...

Çok fazla şey söylemeyeceğim, şu zafere rağmen inanıyorum ki büyük bir vicdan azabı çekiyordur. Yaptığın iş değil! Profesyonellik değil Aboubakar. Şimdi git tüm takım arkadaşlarından, hocandan özür dile hatta nefesin yetiyorsa git tribünlerdeki takımını inanılmaz destekleyen taraftarlardan tek tek özür dile!