Tayfur Bingöl: "Beşiktaş'a gitmek istediğimi söyledim"

Tayfur Bingöl: "Beşiktaş'a gitmek istediğimi söyledim"

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon Alanyaspor'dan kiraladığı Tayfur Bingöl, siyah beyazlı kulübe bonservisi ile gitmek istediğini açıkladı

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Beşiktaş’ta geçiren ve teknik direktör Şenol Güneş'in takımda tutulmasını istediği Tayfur Bingöl'ün transferi için yönetim bastırıyor.

Alanyaspor, 1.5 milyon euro'luk opsiyonu kullanılmayan oyuncu için peşin 1 milyon euro talep etmiş, siyah-beyazlılar ise "Bonservise 500 bin euro'dan fazlasını vermeyiz" mesajı göndermişti. Ancak Güneş'in özel isteği sonrası rakam 1 milyon euro'ya yükseltildi ve 3 taksit önerisi sunuldu. Akdeniz ekibi bunu da reddetti.

"GİTMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM"

Transferin hala bitmemesine çok üzülen 30 yaşındaki sağ bek, transferi hakkında konuştu. En büyük hayalinin Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Allah o günü görmeyi bana nasip etsin. Alanyaspor ile görüştüm ve Beşiktaş'a gitmek istediğimi açık şekilde söyledim. İnşallah kulüpler bir an önce anlaşır, ben de siyah-beyazlı formayı giymeye devam ederim"ifadesini kullandı. (Sabah)