Tebrik yağmuruna Atiba'nın yanıtı: "Ben değil biz kazandık"

Tebrik yağmuruna Atiba'nın yanıtı: "Ben değil biz kazandık"

Beşiktaş’ın 34’lük Kanadalı yıldızı, teknik heyet ve takım arkadaşlarının övgülerine böyle teşekkür etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın, Slaven Bilic döneminde PSV’den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Atiba Hutchinson müthiş performansıyla baş döndürmeye devam ediyor. Şimdiden sezonun en başarılı futbolcusu olarak gösterilen 34 yaşındaki Kanadalı futbolcu, Trabzonspor deplasmanında 90+1’de attığı golle manşetleri süsledi. Beşiktaş Yönetimi’nin maçın ardından İzleme Komitesi’nin başındaki Gökhan Keskin’i tebrik ettiği belirlendi.
 
İki sezon önce Atiba ile sözleşme yenilemeye soğuk bakan ancak Keskin’in ısrarına kayıtsız kalmayan Başkan Fikret Orman’ın, “İyi ki Atiba ile sözleşme uzatmışız” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Siyah-beyazlılar 2015-2016 sezonu öncesi Atiba’yı göndererek Lassana Diarra’yı transfer etmeyi düşünmüş fakat son anda geri adım atmıştı.
 
Düşük derecede astım hastası olan ve FIFA’dan izinli olarak özel bir sprey kullanan Atiba’nın performansına teknik heyet de şapka çıkardı. Atiba’yı takımın gizli kaptanı haline getiren Teknik Direktör Şenol Güneş’in de tebrik ettiği tecrübeli futbolcuyu, takım arkadaşları da soyunma odasında büyük bir coşkuyla kutladı. Bu sezon saha içinde Atiba ile birkaç kez tartışma yaşayan Ricardo Quaresma’nın da Kanadalı oyuncuyu özel olarak tebrik ettiği aktarıldı.
 
Yönetim kararlı

Trabzonspor’a attığı golü anlatırken, “Gökhan harika bir orta yaptı, bana kafamı topa uzatmak kaldı” diyerek mütevazı kişiliğini bir kez daha gözler önüne seren yıldız futbolcunun tebrikleri kabul ettikten sonra, “Maçı ben değil hep birlikte kazandık. Çünkü biz çok iyi bir takımız” dediği ortaya çıktı. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)