Trabzonspor Gökhan İnler'i istiyor

Trabzonspor Gökhan İnler'i istiyor

Orta sahaya kaliteli bir takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Gökhan İnler’e kancayı taktı. Başkan Muharrem Usta’nın, bizzat Fikret Orman’dan istediği yıldız için olumlu yanıt çıktı. Bordo-Mavililer, Gökhan’ı ikna ederse imzayı attıracak.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Takımı sırtlayacak kalitede bir golcü takviyesi için hummalı çalışma içerisinde olan Fırtına’da orta saha için de flaş bir isim gündeme geldi: Gökhan İnler...

Leiceister City’de yaşadığı tarihi şampiyonluğun ardından yeterince şans bulamadığını gerekçe gösterip Beşiktaş’ın teklifini kabul eden tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlı takımda da umduğunu bulamadı. Ligde 14 maçta yalnızca 525 dakika süre alan Gökhan’ı Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal çok istiyor. Başarılı hocanın bu talebi üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la bir görüşme yaptığı öğrenilen Fırtına’nın patronu Muharrem Usta, olumlu yanıt aldı. Orman’ın, “Oyuncuyla anlaşırsanız, biz kolaylık sağlarız” mesajının ardından gözler Ersun Yanal’a döndü.

Kiralık olarak gelecek
Çünkü Gökhan İnler’le ilk görüşmeyi Yanal yapacak. Deneyimli hocanın, 32 yaşındaki futbolcuyu ikna etmek için kullanacağı yol ise belli... Ersun Yanal, Gökhan’a orta alanın liderliğini verecek ve 50. yıla denk gelen önümüzdeki sezonda tüm tecrübesiyle Trabzonspor’a yardımcı olmasını isteyecek. 32 yaşındaki başarılı ön libero sıcak bakması halinde Trabzonspor, Gökhan İnler’i kiralık olarak kadrosuna katacak.

Aynı para teklif edilecek
Beşiktaş’ta kalması halinde önümüzdeki sezon 1.8 milyon Euro garanti ücret alacak olan Gökhan İnler’e, Trabzonspor da aynı rakamı vermeyi planlıyor. Bordo-Mavililer’in artısı, gurbetçi yıldızın gelmesi durumunda istikrarlı olarak forma giyecek olması. 5 sene kaptanlığını yaptığı Napoli’de istikarlı olarak oynayan ancak sonrasında Leicester City ve Beşiktaş’ta deyim yerindeyse formaya hasret kalan Gökhan İnler, Trabzonspor’a gelirse takıma liderlerinden biri olacak.  (Fanatik)