Tümer Metin'den Pepe yorumu! "Türkiye'ye gelirse..."

Tümer Metin'den Pepe yorumu! "Türkiye'ye gelirse..."

Tümer Metin, Beşiktaş'ın transfer politikasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Bein Sports yorumcusu Tümer Metin şu açıklamalarda bulundu:

"Bir binayı yaparken önce temeli oluşturuyorsunuz. Beşiktaş'ta 2 senelik bir temelin oturduğunu söyleyebiliriz. Hoca, kimden ne alabileceğini biliyor. Bildiğim kadarıyla Marcelo'yu Lyon istiyor. Benim bildiğim Fikret Orman, koparabileceğinin en iyisini koparır. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Yerine oyuncu koyabileceğimiz bir rakam eğer 10 milyon Euro'luk teklif gelirse...."

Aboubakar'dan kötü haber
"Dün başkanın en yakın olduğu isimlerden biriyle birlikteydim Alaçatı'da. Bu birinci ağızdan alınmış bir bilgidir. Aboubakar'ın gelmesi biraz zor gözüküyor. Cenk'in geçen sene gösterdiği performans, Aboubakar'ın özellikle Afrika Kupası'ndan sonra yaptığı katkıyla değerlendiricek olursak, bir santrafor mutlaka alınmalı. Cenk gol krallığını son anda kaçırdı. Milli takımda oynuyor. Takımın en çok gol atan oyuncusu ama takımın birinci santraforu Cenk mi? Cenk o çizgiyi bir türlü aşamadı. Mutlaka bir santrafora ihtiyaç var. Aboubakar, o maliyetlerde biraz zor"

"Pepe ligimiz için biçilmiş kaftan"
"Portekiz milli takımı, Real Madrid kariyeri... Ben de karşılıklı oynadım Pepe ile. Bizim ligimiz zor bir lig. Avrupa ile kalite konusunda tartışabiliriz ama zorluğunu tartışmam. Pepe, ligimizin stoperi için biçilmiş kaftan. Ancak şöyle bir dezavantajı olabilir. Real Madrid'de gördüğü imtiyazı bizim ligimizde ne kadar bulacak? Çünkü o da elinde bombayla oynayan bir stoper tipi. Sert, agrefis, acımasız. Ama büyük bir güç katacağı bir gerçek"