"Unutmayın, Beşiktaş sezona bu kadroyla devam edecek!"

"Unutmayın, Beşiktaş sezona bu kadroyla devam edecek!"

Beşiktaş, Süper Lig'in üçüncü haftasında Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 3-2 kaybetti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 3-2 kaybetti. Beşiktaş, bu yenilgi ile Vodafone Park'ta ilk kez bir lig maçından puansız ayrıldı ve 45 maçlık iç saha serisi de bozulmuş oldu.

Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi;

Başarılı olmuş teknik direktörlerimizi eleştirmeye pek gönlüm razı olmuyor. Ne var ki, gözle görülür hatalar yapılırsa, bize de bu hak doğuyor! Örneğin Şenol hocamız, oturmuş kadronun temel taşlarıyla oynamak, ayağınıza kurşun sıkmaktır! Gökhan Gönül, sağlamsa niye yedek? Adriano’nun verimli olacağı yer belli, niye savunmanın sağında? Gökhan’ı yedek oturtmak, tehlikelere davetiye çıkarmaktır! Valla, Caner’e helal olsun, o nasıl bir ciğerdir, benzetme yerindeyse, sol tarafı koridoru çevirdi, orta yapıyor, fırsat buldukça şutunu atıyor, yüreğini ortaya koyuyor. Ancak onun çabaları yenilgiye engel olamıyor, bu kadar fırsatı harcarsanız, olacağı da budur!

İlk yarıda topla oynama yüzdesi 73’e 27 Beşiktaş lehine. Bu kadar topa sahip ol, dört şahane fırsat üret, golle taçlandırma! Ne oldu? Rakip üç kez geldi, üçünü de gol yaptı.Hele bir Oğuzhan’ın kaçırdığı iki fırsat var ki, gözlerime inanamadım arkadaş!  34’teki pozisyonu, inanın penaltıdan kolay, kaçarı yok! Haaa iki net fırsatı gole çeviremeyen Oğuzhan’a tepkiye de anlam veremedim, taraftara yakıştıramadım! Unutmayın ki, bu kadroyla Beşiktaş sezona devam edecek!

Utku Yuvakuran, 1.92 boyunda çok genç ve yetenekli, ilk kez bir lig maçında kaleye geçti, sağolsun, savunmanın dağınıklığından, sorumsuzluğundan ilk yarıda üç gol yedi. Dağınıklık diyorum, Pepe, Yekta Kurtuluş’un attığı golde neredeydin, merak ettim? Neyse ki, Pepe, hatasını ikinci yarıda yine bir kafa golüyle kapattı. Yazık değil mi, Utku kardeşimize? Ya golleri atamayanlar, Antalya’ya moral verenler, Şenol hocayı mahçup edenler, sizlere ne demeli?

İkinci yarı mı, yine tek kale, yine kaçan fırsatlar, eee bi de Antalya’nın kalesinde Boffin var, çıkardıkları müthiş, ona da helal olsun.  Netice de Antalya, rüyasında göremeyeceği bir skorla, yani üç puanla ayrıldı, iyi savunma yaptılar, alkışı da hakettiler.

Halis Özkahya, FIFA kokartlısın Quaresma’ya o pozisyonda sarı kart göstermek sana hiç yakışmadı, omuz omuza mücadele, farkında mısın? Artı kaleci Utku’nun ceza alanı dışında rakibine girişi faul, bariz gol şansı mı, tartışılır!, Ama sarı kart kesin.

Etiketler :