Yardımcı hoca konusunda neler yaşanıyor? Guti, İlhan Mansız ve son olarak da Fabian Ernst...

Yardımcı hoca konusunda neler yaşanıyor? Guti, İlhan Mansız ve son olarak da Fabian Ernst...

Beşiktaş'ta yardımcı teknik direktörlük için bekleyiş sürüyor. Siyah-beyazlı takım son olarak Guti Hernandez ile görüştü.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş'e bir yardımcı hoca arayışı içerisinde olan Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Guti Hernandez oldu. Başkan Fikret Orman, Guti için Madrid'e gidip bir görüşme gerçekleştirdi. Real Madrid efsanesi olan ve 2 sezon Beşiktaş forması giyen Guti'nin ne karar vereceği merak konusu.

Reddetti iddiası!

Öte yandan Fanatik Gazetesi geçtiğimiz günlerde yaptığı haberde, Guti'nin Real Madrid'ten gelen sözleşme uzatma teklifini kabul ettiği ve Beşiktaş'a teşekkür ettiğini iddia etmişti. Haberde, Beşiktaş'ı reddeden Guti'nin, siyah-beyazlı takıma trasferler konusunda yardımcı olabileceği de ifade edilmişti.

İstanbul'a geliyor!

Habertürk Gazetesi'nden Kartal Yiğit ise tam tersi yönünde bir haber yayınladı. Kartal Yiğit'in haberine göre, Real Madrid ile adı özdeşleşen ve şu anda dünya devinin altyapısında görev yapan Guti’yi takımda görmeyi çok isteyen başkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bayram nedeniyle aradığı Şenol Güneş’ten İspanyol hoca için olumlu yanıt aldı. İlhan Mansız, Mustafa Doğan ve Yusuf Şimşek isimleri arasından Guti’yi tercih eden Güneş’in “Futbolculuğu döneminde saygın bir isimdi. Beşiktaş’ta önemli işler yaptı. Faydalı olacaksa benim açımdan sorun olmaz. Yabancılarla iletişimde önemli rol oynayabilir” dediği öğrenildi.

YILLIK ÜCRETİ 350 BİN EURO

Bu cevabın ardından İlhan Mansız, Yusuf Şimşek ve Mustafa Doğan gibi isimleri eleyen Orman, Guti ile iletişime geçti. Genç antrenöre Güneş’in sözlerini aktaran Orman, yıllık 350 bin Euro’dan 3 sezonluk bir sözleşme teklif etti. Teklifi kabul eden Guti, “Beşiktaş benim yuvam. Şenol Güneş gibi önemli bir teknik adamla çalışmak da bana gurur verecek” dedi. Real yetkililerinden izin isteyecek olan Guti’nin birkaç gün içinde İstanbul’a geleceği öğrenildi.

Fabian Ernst iddiası!

Fanatik Gazetesi yardımcı hoca konusunda bir de Ernst iddiası ortaya attı. Habere göre Yeniden yardımcı antrenör arayışı içerisine giren Beşiktaş’ın gündemine bu kez taraftarın çok sevdiği bir isim geldi: Fabian Ernst... 2012’de geldiği Beşiktaş’ta 146 maça çıkıp, 9 gol 7 asistlik katkısının yanı sıra disiplini ve savaşçı kimliğiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Alman futbol adamıyla Şenol Güneş’in yardımcısı olması için temasa geçildi.

Etiketler :