Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Maça dair tüm bilgiler bu haberde...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Siyah-beyazlıların ligde 18 puanı bulunuyor. Kara Kartal son olarak ligde Çaykur Rizespor'u 4-1 yenmişti. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yapacak. Serkan Çınar dördüncü hakem olacak. Peki Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Beşiktaş Başakşehir maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Bu soruların cevapları haberimizde...

Siyah-beyazlılar, Göztepe ile deplasmanda oynadığı maçtan 2-0 mağlup ayrılmıştı. Ardından Rizespor ile karşılaşmış ve 4-1'lik skorla yenmişti. Kartal, bu kez Başakşehir takımı ile Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Başakşehir - Beşiktaş maçı 3 Kasım 2018 Çarşamba günü oynanacak. Maçın başlama saati TSİ 19:00 olarak açıklandı.

OĞUZHAN YEDEK! PEPE VE BABEL GERİ DÖNÜYOR

Şenol Güneş’in “Taraftarla bağı zayıfladı” dediği Oğuzhan Özyakup, Medipol Başakşehir maçını yedek kulübesinde izleyecek. Adem Ljajic’in sakatlığının tamamen geçmesi ve Oğuzhan’ın formsuzluğu nedeniyle Güneş’in böyle bir karar aldığı öğrenildi. Süper Lig’de son 2 maçı kaçıran Portekizli stoper Pepe ve takımın en büyük hücum silahı Babel de Başakşehir maçıyla geri dönüyor.

Teknik patron Şenol Güneş’in, sarı kart cezalısı Ricardo Quaresma’nın yokluğunda sağ kanatta Jeremain Lens’e forma vereceği belirtildi.

KARİUS: MUTLUYUM!

Beşiktaş’ın sezon başında İngiliz ekibi Liverpool’dan kiraladığı Loris Karius, siyah-beyazlı takımda çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisiyle ilgili ayrılacağı yönündeki haberlere aldırış etmediğini ifade eden 25 yaşındaki kaleci, konuyu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile görüştü. Siyah-beyazlı takımda mutlu olduğunu ifade eden Alman file bekçisi, "Ayrılacağım konuşuluyor. Ben 2 yıl buradayım. Hiçbir yere gitmiyorum. Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya başarılı olmak için geldim" dedi.

ÖNEMLİ BULUŞMA

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Şenol Güneş ve ekibiyle yemekte buluştu. Yemekte, takımın sorunları ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Gündemin önemli bir maddesi de yarın lig lideri Medipol Başakşehir'le oynanacak kritik maçtı. Ahmet Kavalcı, "Başakşehir'i yenersek şampiyonluk yolu açılır" ifadesini kullandı. Şenol Güneş ise "Nihai bir maç değil ancak kazanmak şampiyonluğa olan inancımızı gösterir. Bu açıdan önemli bir karşılaşma" cevabını verdi. Tecrübeli çalıştırıcının ayrıca, "Farklı Çaykur Rize galibiyeti, takımın moralini yükseltti. Ancak, her şeyin güllük gülistanlık olduğunu söyleyemeyiz. Eksiklerimiz ve sorunlarımız var. Bunları gidermenin tek yolu ise çok çalışmaktan geçiyor" dediği öğrenildi.

HAKEMİN KARNESİ

Başakşehir-Beşiktaş karşılaşmasını Halis Özkahya yönetecek. Beşiktaş, Halis Özkahya yönetiminde çıktığı 35 karşılaşmada 21 kez galip geldi. 8 kez berabere kalan kara kartal, sahadan 6 kez de mağlup ayrılan taraf olmaktan kurtulamadı. Beşiktaş'a 81 sarı, 9 kırmızı kart gösteren Halis Özkahya, Beşiktaş'ın rakiplerine 79 sarı, 1 kırmızı kart gösterdi.

 

 

 

Beşiktaş - Başakşehir karşılaşması canlı ve naklen olarak Bein Sports 1 kanalından yayınlanacak. Bein Sports Haber izlemek için tıklayınız...

Etiketler :