"Beşiktaş'ta tren kaçıyor! Şampiyonluk treninden bahsetmiyorum..."

"Beşiktaş'ta tren kaçıyor! Şampiyonluk treninden bahsetmiyorum..."

AjansBeşiktaş'ın konuk yazarlarından Kenan Özmen, siyah-beyazlıların gündemine dair satırlar kaleme aldı.

Ajans Beşiktaş - Konuk yazarlarımızdan Kenan Özmen'in son makalesi şöyle:

Şampiyonluk treninden bahsetmiyorum. O treni kaçıralı aylar oldu. Geçen seneki eyyamcılıklar devreye girmezse şampiyonluk ipini büyük ihtimalle Başakşehir göğüsleyecektir.

Kadro yapımız, rakiplerin durumları ve puan cetvelindeki konumumuz düşünüldüğünde hedef şampiyonlar ligi olmalıdır.

Şampiyonlar ligi için son günler

Eğer şampiyonlar ligi şansı devam ettirilmek isteniyorsa ara transfer dönemi bitmeden, bu takıma mutlaka en az 3 tane direkt 11’ de oynayabilecek kalitede oyuncu alınmalı.

Akhisar mücadelesi

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bir takıma karşı bu kadar pozisyon vermek bize yakışmadı. Akhisar hücumcuları son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsalar bugün çok daha vahim şeyler konuşabilirdik. Atiba ve Adriano’ nun alternatifsizliğini bir kez daha görmüş olduk.

Transfer yapmayacağız (!)

Sayın Ahmet Kavalcı, transfer yapmayacaklarını, mevcut kadroyla devam edeceklerini söyledi. Yönetimimize bir kardeş tavsiyesi: Lütfen pembe gözlüklerinizi çıkarın ve sizi kim bu şekilde yönlendiriyorsa o şahsın/şahısların kulüple ilişkilerini kesin.

Golcü, sol kanat ve sağ bek transferi

U40 formatına sokulan takımın aslında çok transfere ihtiyacı var. Ancak devre arasında acil olarak 3 bölgeye transfer yapılmalı. İyi bir golcü, tercihen sol ayaklı ve dikine çizgiye inip orta yapabilen bir sol kanat ve savunmanın sağına dinamik bir sağ bek.  Eğer bu transferler yapılmazsa yine bize hüsran dolu günler düşecektir.

Burak Yılmaz’ a destek olma zamanı

Şartlar düşünüldüğünde Burak transferi gayet mantıklıdır. Artık taraftarımız Beşiktaş’ ın oyuncusu Burak’ la didişmeyi bırakmalı ve oyuncusuna sahip çıkmalıdır. En azından Caner ve Quaresma’ ya gösterdikleri anlayış ve sabrın yarısını Burak’ a göstermelidir. 

Son söz

Bugün, en az Abubakar-Cenk-Demba Ba ve Taliscalı bir forvet hattına sahip olabilecekken, şampiyonluklara ambargo koyma fırsatı elimize geçmişken, basiretsizce bu günleri konuşur hale gelmek içimi acıtıyor.

Kenan Özmen


Siz de Beşiktaş'a dair düşüncelerini köşe yazısına dökebilir ve AjansBeşiktaş.com'da yayınlatabilirsiniz.
AjansBeşiktaş'ın Konuk Yazar sistemine üye olmak için tıklayınız.

Etiketler :