Beşiktaş'ta Hasan Arat mazbatasını aldı!

Beşiktaş'ta Hasan Arat mazbatasını aldı!

Beşiktaş'ta pazar günü rekor kongre üyesinin katılımıyla gerçekleşen seçimde Beşiktaş Başkanı seçilen Hasan Arat, mazbatasını aldı. Arat'ın yönetim kurulundaki görevler de resmen belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin seçim kararı almasının ardından Serdal Adalı ile başkanlık yarışından zaferle ayrılan Başkan Hasan Arat, mazbatasını aldı ve resmen göreve başladı. Hasan Arat'ın yönetim kurulu da resmen açıklandı.

Hasan Arat, mazbatasını almadan önce kısa bir açıklama da yaptı. Arat'ın açıklamaları şöyle;

"Bir daha Akatlar'da kongre yapılmayacak. Bu iş bitmiştir. Beşiktaşlıya en yakışan yer nereyse, orada yapacağız. Bu sabahtan itibaren Denetim Kurulu'na tüm defterler açılacak. Her türlü evraklar elinizde olacak, her türlü denetimi yapacaksınız. Son derece açık ve şeffaf bir yönetim ilkesi uygulayacağız."

SERDAL ADALI İLE GÖRÜŞTÜM

Serdal Adalı'yla görüştüm. Kendisine Yönetim Kurulu ekibinde yer alan kişilerden faydalanmak istediğimi söyledim. Kimden nasıl faydalanabiliriz bakacağız. Beşiktaş'ta artık bir dönem kapanmıştır. Bu dönem kucaklaşma dönemidir. Taraftarımız rahat olsun. Çekişme içinde değiliz. Herkes görsün. Hafta sonu çok önemli bir maç var. Birlik beraberlik içinde olalım. Kongrede olduğu gibi Türkiye'ye çok güzel mesajlar verelim. Türkiye pazar günü Beşiktaş'ın büyüklüğünü konuştu. Son bir aydır Beşiktaş, Türkiye'nin gündeminde. Bize bu onuru veren, şerefli görevi teslim eden Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum.

İşte Beşiktaş'ın yeni yönetim kurulu:

Hüseyin Yücel - İkinci Başkan
Onur Göçmez - Asbaşkan
Mete Vardar - Asbaşkan
Dr. M. Cüneyt Sezgin - Genel Sekreter
Feyyaz Uçar - Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü
Yalçın Ayaydın - Uluslararası İlişkiler ve Kartal Yuvası
Altın Mimir - Hukuk Kurulu Başkanlığı
M. Kaan Şakul - Finansman ve AŞ'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
Prof. Dr. Işıl Zeybek - İletişim Sorumlusu
Ekrem Keçoğlu - Divan Kurulu, Dernek, Taraftar ve Amatör Şube İlişkileri Sorumlusu
Kadir Kılıç - Divan Kurulu, Dernek, Taraftar ve Amatör Şube İlişkileri Sorumlusu
Çağlayan Tuğal - Tesislerden Sorumlu
Burak Aslan - Kamu İlişkileri Sorumlusu