İşte Beşiktaş'ın yeni başkanı! Seçimde sonuç belli oldu...

İşte Beşiktaş'ın yeni başkanı! Seçimde sonuç belli oldu...

Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu. Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın Beşiktaş'ın 35. başkanı olabilmek için verdikleri yarışın ardından yeni başkan resmen kesinleşti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. 10:30’da başlayan oy verme işlemi 21 sandıkta tamamlandı. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda Serdal Adalı ile Hasan Arat, başkanlık için yarıştı. Genel kurul üyeleri Hasan Arat için turuncu, Serdal Adalı için beyaz renkteki oy pusulalarını kullandı. Hasan Arat; 7 bin 271, Serdal Adalı; 4 bin 557 oy aldı. Bu sonuçla Arat, Beşiktaş Kulübü’nün 35’inci başkanı seçildi.

Hasan Arat, 3'üncü kez girdiği yarışta bu kez başkanlık koltuğuna oturdu. Arat, 2000 ve 2002'de girdiği başkanlık yarışında Serdar Bilgili'nin gerisinde kalmıştı.

Hasan Arat’ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor: “Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.”

BAŞKANLIK SONRASI İLK SÖZLER

Sonuçların belli olmasının ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş’ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda demokrasi dersi verdiğini kaydeden Hasan Arat, “Binlerce insan kuyrukta bekledi. Bu markanın, bu armanın ne kadar büyük olduğunu tüm Türkiye gördü. Beşiktaş her şeye layıktır. Tüm yönetim kurulu ile birlikte biz büyük ve iyi bir takımız. Bizim işimiz şimdi başlıyor. Bu gece bitmedi. Beşiktaşlının şansı büyük, yolu açık olsun” dedi.