Beşiktaş Futbol A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Beşiktaş Futbol A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin özel hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vodafone Park'ta yapıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 01.06.2016-31.05.2017 özel hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vodafone Park basın toplantı odasında; İstanbul İl Ticaret Müdürlüğü'nün 13.11.2017 tarih ve 29477936 sayılı yazısı ile görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Kadir Aslan gözetiminde yapıldı.

Toplantıya; Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Üye Berk Hacıgüzeller, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seçil Aygül ile şirket ortakları katıldılar.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 13 yıllık faaliyet dönemi içerisinde ilk kez bir faaliyet döneminde kar açıklayan Beşiktaş, Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili toplantı tutanağı aynı zamanda Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yayınlandığı belirtildi.