Burhan Yerli son 16'da!

Burhan Yerli son 16'da!

Beşiktaş eSports oyuncusu Burhan “BNY” Yerli, 26 Ocak’ta Barcelona’da düzenlenecek EA Sports FIFA eWorld Cup’a davet edildi.

Ajans Beşiktaş - Dünyada espor sahnesine adım atan ilk spor kulübü unvanını elinde bulunduran Beşiktaş, EA Sports FIFA 18 dünyasına da giriş yaptı. Bugün başlayan ve üç gün devam edecek eWorld Cup’a katılma hakkı elde eden Beşiktaş eSports oyuncusu Burhan Yerli, Kasım ayındaki son 16 etkinliğine katılabilmek adına ter döküyor. Hafta sonu turnuvalarında aldığı başarılı skorlarla önemli bir sıralama elde eden Burhan “BNY” Yerli, bu başarısıyla EA Sports tarafından etkinliğe davet edildi.

FIFAeWorldCup'ın Burhan Yerli  Schalke 04 eSports'tan İdealz'i  2 maç sonunda 5-1 yendi. Turnuvanın 5. turunda PSVesports'un Türk sporcusu Ali Rıza Aygün ile karşılaşan Burhan, 2 maç sonunda rakibini 8-5 ile geçti. 

FIFAeWorldCup'ta Brondby esport'tan Fredberg ile karşılaşan Burhan Yerli rakibini 8-5'lik skor ile geçti. Gruptan çıkmayı başaran Yerli son 32'ye adını yazdırdı!

FIFAeWorldCup'ta Fransız rakip Corentin Thuillier'ı 6-5 mağlup etmeyi başaran Yerli adını son 16'ya yazdırdı.

Beşiktaş eSports Hakkında: Dünyanın espor takımı kuran ilk profesyonel spor kulübü olan Beşiktaş JK, EA Sports FIFA ve League of Legends sahnelerinde boy gösteriyor. Armasının olduğu her yerde olduğu gibi esporda da sağlam adımlar atarak zirveye doğru ilerleyen Kara Kartal, başarılı oyuncusu Burhan “BNY” Yerli ile Barcelona’da da yüksekten uçacak.