Fikret Orman:  ''2019'da değil ama 2022'de bırakacağım.''

Fikret Orman: ''2019'da değil ama 2022'de bırakacağım.''

Fikret Orman A Spor'da katıldığı programda özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş -  Beşiktaş Başkanı Fikret Orman A Spor'a konuk oldu ve açıklamalarda bulundu. 

"Şampiyonlar Ligi'nde çok denk bir grupta yer aldık. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamak istiyorum. Bizim takımımızdan ayrılan oyuncular bile Olcay, Beck, Marcelo hala bizim ailemizden isimler. Cenk'in istenmesi hoşuma gidiyor bu durumdan rahatsız olmuyorum ama devre arasında da satmak istemiyorum. Londra'ya oyuncu satmak için gitmedim. Ben satmak için gitmem, oyuncu almak için giderim. Oyuncu almak isteyen bize gelmeli."

"Kuvvet ayrılığı var bu takımda, diktatör gibi kulüp yönetmiyorum. Ümraniye Tesisleri tarafında da hocayla kuvvetler ayrılığımız var, çok gitmem. İşine de müdahil olmam."

"Hocamın da benim de en önemli karakteristik özelliğimiz arkadan iş çevirmeyiz. Hiç de sıkıntımız olmuyor. Milleti dinleyecek olursanız olmaz, gülüyoruz Şenol Hocamla."

''Talisca'nın kalmasını istiyoruz. Benfika Kulübü başkanı da arkadaşımız bizim. Oturacağız, konuşacağız. İnşallah çözeriz ama çözmezsek de dünyanın sonu değil.''

''Lens üzerinde yorum yapılacak bir oyuncu değil ki. Kariyeri belli, oynadığı takımlar belli. Lens ile alakalı kafamda hiçbir soru işareti yok.''

"Alvaro Negredo'yu çok seviyorum, çok iyi çocuk, çok iyi bir aile babası. O da uyumu sağladı artık."

Başkanlık görevi için ''2019'da değil ama 2022'de bırakacağım.'' dedi.

''Allah nasip etsin, ben Avrupa'dan bir kupa almak istiyorum. Üst üste 3. kez şampiyon olmak istiyoruz. Basketbolda da Ufuk Hoca ile iyi gidiyoruz orda da bir salon yapmak istiyorum. Çok işimiz var."

Galatasaray derbisi için konuşan Orman "90 dakika takımının arkasında olan taraftarımızla kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah evimize mutlu döneceğiz." dedi.

Etiketler :