Fikret Orman "İçerde"

Fikret Orman "İçerde"

Show TV'nin sevilen dizisi "İçerde"nin ekibi ve oyuncuları çekim için Vodafone Arena'ydı.

Ajans Beşiktaş - Show TV'de yayınlanan ve bu sezonun rating rekorları kıran dizilerinden "İçerde" her bölümüyle izleyenleri ekranlara kitlemeye devam ediyor. 

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor'un rol aldığı İçerde dizisinin kadrosuna usta oyuncu Uğur Yücel dahil oldu.

İçerde dizisinin konusu

Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert, kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert'dir.

Öte yandan İçerde dizisinin ekibinin yanı sıra oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Mustafa Uğurlu Beşiktaş'ın Vodafone Arena stadını ziyaret etti. Başkan Fikret Orman'ın da katıldığı bu ziyarette dizinin önümüzdeki bölümlerde bir sahnenin bu statta çekileceğinin bir nevi işareti oldu.