Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesindeki isimleri tanıyalım...

Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesindeki isimleri tanıyalım...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesi belli oldu. Peki listedeki isimler kim? İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Başkan Fikret Orman’ın Yönetim Kurulu aday listesi belli oldu. Yeni yönetimde yer alacak isimler şöyle:

  • Serdal Adalı kimdir?

Serdal Adalı, 1964 yılı  Adana  doğumlu. İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olan Serdal Adalı 1984 yılında iş hayatına atıldı. Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu. İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır. 21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı oldu. Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır.

  • Umut Güner kimdir?

1975 Malatya doğumlu işadamı ve yönetici olan Güner, Mart 2012’den itibaren 3 kez Beşiktaş Jimnastik Kulübü A.Ş.’nin başkanlığına seçilen Fikret Orman‘ın listesinden kesintisiz olarak kulüp yönetiminde As Başkan, Pazarlama Komitesi Başkanı, Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Üyeliği ve Transfer Komitesi Başkanı gibi görevler yaptı ve yapmaktadır. Umut Güner, evli ve 1 çocuk babasıdır.

  • Ahmet Ürkmezgil kimdir?

Ahmet Ürkmezgil, 1954 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ürkmezgil, üniversite mezunudur. Matbaacılık alanında faaliyet gösteren Promat Matbaacılık'ın kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ahmet Ürkmezgil, Haziran 2013'te Beşiktaş Jimnastik Kulübü A.Ş'nin başkanlığına ikinci kez seçilen Fikret Orman'ın listesinden kulüp yönetimindeki Genel Sekreter ve İcra Kurulu üyesi görevlerine devam etmektedir.

  • Deniz Atalay kimdir?

1961 yılında Denizli'de dünyaya gelen Deniz Atalay, üniversite mezunudur. İşadamı Atalay, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

  • Ahmet Kavalcı kimdir?

1960 Rize doğumlu olan işadamı Ahmet Kavalcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

  • Metin Albayrak kimdir?

1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metin Albayrak, üniversite mezunudur. İşadamı Albayrak, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

  • Cihat Kumuşoğlu kimdir?

1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdikten sonra Hesap Uzmanları Kurulu’na girip Hesap Uzmanı Muavinliği’ne, yeterlilik sınavında da başarı göstererek 1984’de Hesap Uzmanlığı’na atandı. 1989’da ise Baş Hesap Uzmanı oldu. Maliye Bakanlığı’nda Hesap Uzmanı olarak çalıştığı dönemde, İngiltere’de etüt ve incelemeler yapmak üzere görevlendirildi. Arkan & Ergin’in kurucularından olan A. Cihat Kumuşoğlu, 1991’den bu yana Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmalarına devam etmekte olup özellikle uluslararası vergi alanında tecrübe sahibidir.

  • Şafak Mahmutyazıoğlu kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 1980 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Babası Diş hekimi, annesi ise eczacı olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlidir ve bu evliliğinden iki kız evladı vardır. Aslen Rize Pazar‘lı olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Avukat Oktay KURMAN ile beraber Kültür Hukuk Bürosunu kurmuş uzun yıllardır İdare Hukuku, Gayrimenkul Davaları ve Ceza Hukuku alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesidir. Ayrıca kulübün hukuk danışmanlığını yürütmektedir.

  • Hüseyin Mican kimdir?

1965 yılında İstanbul’da doğdu. Tekstil ve gıda sektöründe işletmeleri bulunmaktadır. Serdar Bilgili’nin (2002-2004) döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün yönetim kurulunda pazarlamadan ve altyapıdan sorumlu yönetici olarak görev aldı. Mayıs 2016’da Beşiktaş Jimnastik Kulübü A.Ş.’nin başkanlığına üçüncü kez seçilen Fikret Orman’ın listesinden kulüp yönetimindeki Kartal Yuvaları danışmanlığı, İcra Kurulu Üyeliği görevlerine devam etmektedir. Hüseyin Mican iki çocuk babasıdır.

  • Hakan Özköse kimdir?

1967 yılında Hopa'da doğan Özköse, 2 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyor. Beşiktaş’ta dernekler, taraftarlar, sponsorlar ve pazarlamadan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

  • Erdal Karacan kimdir?

1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen işadamı Erdal Karacan, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

  • Candaş Tolga Işık kimdir?

3 Mayıs 1978'de İstanbul doğan Candaş Tolga Işık, Türk gazeteci, köşe yazarı ve sunucu. İstanbul Üniversitesi biyoloji bölümünden mezun oldu. Ardından yurt dışında genetik mühendisliği eğitimi gördü. Yazılı ve görsel medya alanında çalışan Candaş Tolga Işık medya kariyerine 2002 yılında bir yerel radyo istasyonunda başladı. Ardından Best FM ve RadyoTime'da çeşitli radyo programları hazırlayıp sundu. 2009'da Alem FM'de Güçlü Mete ile birlikte Kripto Odası isimli programı sunmaya başladı. 2009'da tv8'de Bunu Konuşalım isimli politik sohbet programını hazırlayıp sunmaya başladı. Program Ekim 2012'de Kanaltürk'e geçti. Uzun bir süre boyunca Posta gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Mayıs 2013 yılında köşe yazılarından oluşan "İthal Edilmiş Korkular Ülkesi" isimli kitabını çıkarttı. “Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller” tarafından düzenlenen ödül töreninde yılın TV Programcısı ödülü, 3 ayrı üniversitenin öğrencilerinin oylarıyla belirlenen "Türkiye'nin en başarılı, genç siyaset yazarı" ödüllerini aldı. 2014 yılında KAFA dergisini kurdu. 2015 yılında ise FİTBOL dergisini çıkartmaya başladı. Candaş Tolga Işık halen Beşiktaş'ın İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesidir.

Etiketler :