ÖZEL | Beşiktaş'ın korsanla mücadelesi: 58 il ve 310 ilçe!

ÖZEL | Beşiktaş'ın korsanla mücadelesi: 58 il ve 310 ilçe!

Beşiktaş'ın korsan ürünlerle mücadelesi devam ediyor

Ajans Beşiktaş Özel - Kulüplerin en büyük dertlerinden birisi olan korsan ürünler, her geçen gün daha da fazla artmakta. Kulüplerin formaları, atkıları ve birçok ürününü lisanssız şekilde korsan olarak yapan ve piyasaya süren insanlar için Beşiktaş, kapsamlı bir şekilde çalışıyor ve büyük operasyonlar gerçekleştirip ürünlerin satışını engelliyor.

2017-2018 sezonunun yeni formaları henüz tanıtılmamışken, sosyal medya üzerinden çıkan taraftar tasarımlarını korsan ürün haline getirip yeni sezon forması diye satanlar, insanları kandırmaya devam ediyiyor. Bu konuların üzerinde fazlasıyla duran Beşiktaş kulübü, özellikle son iki sezon korsan ürünleri yakalatma konusunda adeta çığır açtı.

Beşiktaş'ın korsan ürünlerle savaşı

Sahibinden.com, n11.com, gittigidiyor.com gibi büyük E-Ticaret sitelerinde dükkanı olup korsan ürün sataların yanı sıra, şikayetler üzerine tam 113 farklı E-Ticaret sitesinden korsan ürünler tamamiyle kaldırıldı.

16 Haziran 2016 tarihinden itibaren sosyal medya platformu Facebook üzerinden 1330, yine aynı tarih itibariyle İnstagram üzerinden ise 491 içerik yayından kaldırıldı.

Beşiktaş, korsan ürün baskınlarında ise 58 il ve 310 il ve ilçe merkezinde 2366 adet korsan dosyası yapıldı.