Özgür Özgülgün’den futbol taraftarına farklı bir bakış: "Aut!"

Özgür Özgülgün’den futbol taraftarına farklı bir bakış: "Aut!"

Alper Kul ve Beşiktaşlı tiyatro oyuncusu olan Özgür Özgülgün'ün kaleme aldığı "Aut" adlı tiyatro oyunu bu akşam 1903 Karakartallar derneğinin organizasyonuyla izlendi.

Ajans Beşiktaş - Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ve eski futbolcu Levent Kartop'un yanı sıra, oyuncu Yunus Günçe'nin izlediği Asmalı Sahne'de gerçekleşen oyunun özel gösterimini bu akşam 1903 Karakartallar derneğinin organizasyonunda, Beşiktaş Kulübü yöneticilerinden Hüseyin Mican, Beşiktaş A.Ş CEO'su Gökhan Sarı, 1903 Karakartallar derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, Kongre Üyesi Nadir Yaman ve Beşiktaş'ı takip eden muhabirler izledi.

Ali Düşenkalkar'ın süpervizörlüğünde gerçekleşen oyunun yönetmenliğini ise Muharrem Uğurlu yaptı. Yapımın müziklerini Orhan Enes Kuzu, görsel tasarımını Can Tiryaki, ışık tasarımını Ali Düşenkalkar gerçekleştirdi.

Bir grup futbol taraftarının büyüme hikayesini konu alan oyunda, yönetmen Uğurlu'nun yanı sıra, Barış Üstün, Metin Kurt, Görkem Aydın, Ahmet Yıldırım , Özgür Hacıer, Ezgi Sözmen ve Ata Buyer rol alıyor. 

Oyun 4, 9, 17 Şubat tarihlerinde Asmalı Sahne'de izlenime sunulmaya devam edecek.

ooo-001.jpg

oooo.jpg