Vodafone Arena'da bir ilk daha!

Vodafone Arena'da bir ilk daha!

Vodafone Arena'nın akıllı stadyum altyapısı sayesinde Beşiktaş, rakipleri ile arasını açmaya devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Türkiye'de "ilk kez" Vodafone ve Huawei'nin dünya çapında başlattığı TechCity projesi kapsamında Vodafone Arena'da kullanılan yeni bir teknoloji, taraftarları daha da mutlu edecek türden.

Vodafone Arena'daki 4.5G çekim noktaları, Centralized Ran (C-RAN) teknolojisi ile daha da güçlendirildi. Vodafone Arena'da oynanan son maçlarda elde edilen verilere bakılırsa yeni teknoloji sayesinde stadyumdaki erişim hızına hız katıldı.

C-RAN ile çekim noktalarının daha verimli kullanılmasını sağlayan Vodafone, abonelerinin en çok veri paylaşımı yaptığı maç devre aralarında veri yükleme hızlarında %24 artış kaydetti.

40 BİN TARAFTAR DİJİTAL DENEYİM YAŞIYOR

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da oynadığı her maçta 40 binden fazla taraftar Wi-Fi, 2G, 3G ve 4.5G uyumlu ağ bağlantılarına ulaşabiliyor. Ayrıca, 850'den fazla videowall ve 2 bin 200 koltuk içine konumlandırılan interaktif ekran ve Vodafone Arena mobil uygulaması sayesinde röportajlardan maç istatistiklerine ve anlık güncellemelere kadar tüm içeriklere erişilebiliyor. Vodafone Arena'da maç günlerinde taraftarlara ve ziyaretçilere uçtan uca dijital deneyim yaşatılıyor.