3 büyükler Emre Mor'un peşinde! Emre Mor'un transfer kararı...

3 büyükler Emre Mor'un peşinde! Emre Mor'un transfer kararı...

Celta Vigo'da gözden çıkarılan Emre Mor için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kiralama tekliflerinin olduğu ancak oyuncunun Türkiye'ye gelmek istemediği kaydedildi.

Ajans Beşiktaş - Celta Vigo'da yeni teknik direktörü Antonio Mohamed'den de geçer not alamayan ve kadroya girmekte zorlanan Emre Mor için İspanya'da yeni gelişmeler yaşandı.

İspanyol ekibi, Emre Mor'u gözden çıkardı ve oyuncuyu Dortmund'dan aldıkları bedel olan 13 milyon euroya yakın bir bedel olan 13 milyon euroya gönderme kararı aldı. Ancak Celta Vigo, beklediği tekliflerin gelmemesinin üzerine hayal kırıklığı yaşadı.

"EMRE MOR TÜRKİYE'Yİ İSTEMİYOR"

İspanyol basınında verilen detaylara göre Emre Mor için sadece Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray teklifte bulundu. 3 takımın kiralık anlaşma yolu aradığı belirtilirken, Emre Mor'un da Türkiye'ye gitmek istemediğini belirttiği ve bu yöntemin de gerçekleşmesinin mümkün olmadığı kaydedildi.

HOCASI DA ELEŞTİRMİŞTİ: ''ONA ANLATAMIYORUM''

Celta Vigo Teknik Direktörü Antonio Mohamed de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada oyuncusunu eleştirirken, ''Futbol birlikte oynanan bir spor. Emre futbolun kollektif bir oyun olduğunu anladığı zaman çok daha iyi bir oyuncu olacak. Ben birlikte oynanması gerektiğini anlatamıyorum. Onun kafasının içine giremiyorum. Takım arkadaşları da çok yardımcı oluyor ama karar kendisinin'' ifadelerini kullanmıştı.

BİR YORUM: SALAH İLE YAN YANA KOYUN, EMRE DERİM

Mayıs ayında Emre Mor'u değerlendiren Rüştü Reçber açıklamasında, "Emre Mor Dortmund'a gittiğinde o kadar sevindim ki kendini eğitebileceği en iyi yerlerden biriydi ama olmadı. Celta Vigo'da da ortaya koyduğu performans benim beklentilerimin çok altında kaldı. Şimdi böyle bir oyuncudan bahsediyoruz; her an her şeyi yapabilir. Kıyaslama yapmak istemem ama Salah ile Emre'yi yan yana koyun ben Emre Mor derim yetenek bakımından. Ama bu yetenekleri sergileyebilme bakımından Salah 10 kat daha farklı bir noktada" demişti. (Sporx)

Etiketler :