34 yaşındaki Rodallega için; Güven Yalçın ve Orkan Çınar!

34 yaşındaki Rodallega için; Güven Yalçın ve Orkan Çınar!

Beşiktaş’ın transfer konusunda Süper Lig ekibi Denizlispor’un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega’yı da hedefleri arasına eklediği ortaya çıktı. Yönetim, 34 yaşındaki futbolcu için; Güven Yalçın ve Orkan Çınar’ı takasta kullanmayı planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Ocak ayında takımına yeni bir golcü kazandırmak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş’ın, Süper Lig’den de bir ismi gündemine aldığı ortaya çıktı... Kara Kartal’ın, Denizlispor’un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega’yı hedefleri arasına eklediği kaydedildi.

Sezon başında transfer olduğu Denizli’de 14 karşılaşmaya çıkıp 5 gollük performans sergileyen 34 yaşındaki futbolcu için Kartal’ın; Güven Yalçın’ı kiralık, Orkan Çınar’ı bonservisiyle ve bir miktar para önerisinde bulunacağı kaydedildi.

Forvet transferi konusunda listesini kalabalık tutan Beşiktaş’ın, görüşmelerin finalinde listeyi teknik direktör Abdullah Avcı’ya sunup seçimini yapmasını bekleyecek.

Ligi tanıması en büyük artısı

Süper Lig’i tanıması sebebiyle ilk etapta teknik ekibin yeşil ışık yaktığı Rodallega’nın da Beşiktaş’a transferine sıcak baktığı konuşuluyor...

Türkiye’deki kariyerinde daha önce; Akhisar Belediye ve Trabzonspor’da da görev yapan Rodallega, özellikle bitirici vuruşlar konusundaki başarısıyla biliniyor. (Fanatik - Orhan Yıldırım)