4 kulvarda başarı sevinci

4 kulvarda başarı sevinci

Beşiktaş'ın futbol dahil 4 kulvardaki başarılı seyri yönetimi memnun ediyor.

Siyah-Beyazlı camiaya futbolda uzun süredir hasretini çektikleri Süper Lig şampiyonluğunu yaşatan yönetim, yeni dönem öncesinde büyük yatırım yaptığı diğer branşlardaki takımlardan da başarılı geri dönüş almaya başladı.

BAKSETBOL

Sezona Ufuk Sarıca’nın liderliğinde başlayan Beşiktaş Sompo Japan, hem ligde hem de Avrupa’daki etkili görüntüsüyle yer aldığı 2 kulvara da damga vurmayı başardı. Spor Toto Basketbol Ligi’nde 6 haftanın sonunda 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’nde de yüksekten uçuyor. Sarıca’nın öğrencileri, önceki akşam Devler Ligi’nde çıktıkları 5. karşılaşmada Dinamo Sassari’yi Kyle Weems’in son saniye 3’lüğüyle 75-74’lük skorla devirip Avrupa’da yenilmezlik serilerini sürdürdü.

HENTBOL

Müfit Arın’la hentbolda yüksekten uçuyorlar Hentbolda antrenör Müfit Arın’ın liderliğinde 8’i üst üste olmak üzere toplam 10 kez Türkiye Hentbol Ligi şampiyonluğu yaşayan  Siyah-Beyazlılar, bu sezon da fırtına gibi esiyor. Beşiktaş Mogaz, ligde çıktığı 7 karşılaşmayı da kazanarak lig liderliğini kaptırmadı, namağlup olarak zirvedeki yerini korudu.

ENGELLİ BASKETBOL

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde geçen sezon Galatasaray’ın hegemonyasını kırarak şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş RMK Marine, bu sezon da yoluna oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor. Tacettin Çıpa yönetimde ligde 3 karşılaşmaya çıkan sporcular, tüm maçlardan galibiyetle ayrılarak zirveye yerleşti. (Fanatik / Gökmen Özcan)