5 saat süren toplantıda öne çıkan 5 aday!

5 saat süren toplantıda öne çıkan 5 aday!

Ahmet Nur Çebi başkanlığında toplanan Beşiktaş Yönetimi 5 saat süren zirvede tüm adayları masaya yatırdı ancak herhangi bir isim üzerinde uzlaşma sağlanamadı. Aceleci davranmak istemeyen siyah-beyazlılar şimdilik Önder Karaveli ile devam etme kararı aldı.

Ajans Beşiktaş - Borussia Dortmund karşısında alınan 5-0’lık ağır yenilginin ardından Sergen Yalçın’la yolları ayıran Beşiktaş Yönetimi dün yeni teknik direktörü belirlemek için Vodafone Park’ta toplandı. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki kritik toplantı saat 14.00’te başladı.

Siyah-beyazlı yöneticiler sonucu büyük merakla beklenen buluşmada takımın başında görmek istedikleri teknik adamla ilgili görüşlerini Başkan Çebi ile paylaştı.

Tam 5 saat süren toplantıda yerli ve yabancı tüm adaylar tek tek masaya yatırıldı. Zirvede öne çıkan yerli teknik direktörlerin Şenol Güneş, Okan Buruk ve Rıza Çalımbay olduğu aktarıldı. Yabancı adaylar ise Bruno Pinheiro ve Slaven Bilic olarak öne çıktı.

Siyah-beyazlı yöneticiler saatler süren toplantıda bir isim üzerinde kesin uzlaşma sağlayamadı. Aceleci davranarak hata yapmak istemeyen Başkan Çebi ve yöneticiler, U-19 Takımı Teknik Sorumlusu Önder Karaveli ile yola devam etmenin bu koşullarda en sağlıklı karar olacağı konusunda fikir birliğine vardı. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)