Abdullah Avcı: "Atanamız ve tutanımız iyi"

Abdullah Avcı: "Atanamız ve tutanımız iyi"

Siyah-beyazlı takımın yeni teknik patronu, “Atanımız ve tutanımız iyi. Bizim sıkıntı yaşadığımız yer kanatlar. Transferde kanatlarımızı güçlendirmeliyiz” dediği öğrenildi. Avcı, orta sahanın ise iki yönlü futbol oynamasını istedi.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş Yönetimi ve Teknik Heyeti, önceliği kanatları verdi. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın yönetim ile yaptığı toplantıda, “Atanımız ve tutanımız iyi. Bizim en çok sıkıntı yaşadığımız yer kanatlar. Transferde önceliği buraya verip kanatlarımızı güçlendirmeliyiz” dediği öğrenildi.

Sol bek, sol açık, sağ bek ve sağ açık mevkilerine transfer isteyen tecrübeli çalıştırıcı, kalede Loris Karius ile forvette de Burak Yılmaz olduğu sürece bu bölgelerin sağlam olduğunu belirtti. Forvette iyi bir sezon geçiren ve attığı gollerle kendini ispatlayan Güven Yalçın’ın da yetenekli bir isim olduğunun altını çizen Abdullah Avcı, ikinci kalecinin de iyi olması gerektiğini vurguladı.

Stoper ve orta saha transferlerine dikkat çeken siyah-beyazlı takımın yeni teknik patronu, takıma katılacak olan orta sahanın mutlaka oyunu iki yönlü oynaması gerektiğini sözlerine eklediği bildirildi. Orta sahada Dorukhan Toköz, Necip Uysal ve Atiba gibi defansif oyunculara sahip olan Abdullah Avcı’nın, Dorukhan ile yan yana oynayacak bir orta sahaya daha sıcak baktığı öğrenildi. Seneye üç kulvarda oynanacak olması nedeniyle kadro derinliğini şart koşan deneyimli teknik adam, sezonu idare edecek değil şampiyonluğu kovalayacak bir takım kurmak istiyor. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)