Abdullah Avcı, "Ben böyle takım görmedim" sözüne açıklık getirdi!

Abdullah Avcı, "Ben böyle takım görmedim" sözüne açıklık getirdi!

Erzurumspor'a 3-2 yenilen Beşiktaş'ta maç sonrası Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları:

"Maçın çok değerlendirmesi yok. Hepimiz adına üzüntülü bir durum. Taraftar nasıl üzgünse biz de aynı şekilde üzgünüz. Taraftar; oyun bekler, skor bekler, aksiyon bekler... 2-1 öne geçip, 3-2 geri düşüyorsan düşünmek lazım... Taraftarın tepki göstermesi gayet normal. Bu sezon hem olumlusunu hem de olumsuzunu yaşamış bir teknik adamım. Oyuncu grubunun da bizim de kendimizi test etmemiz gereken bir durum var."

"Ben böyle takım görmedim" sözü?

"2-1 öne geçiyorsun, 67-70... Oyunda şunu düşünüyorsun, attık, öne geçtik, Atiba'yı oyuna alıp güvenliğe mi geçeyim diye düşünüyorsun. Çağırana kadar gol yedik. Bu anlamda çıkmış bir ifade."

"Beşiktaş geçen sene son 6 haftada liderin 11 puan gerisindeydi. Tabi karşılaştırmak doğru değil ama değerlendirme yapacağız."

"İlk yarıda da aynı duyguları yaşadık. Başlangıçlar kötü, sonra benzer yükseliş. Kazanırken de oyundan tatmin olmadığımı söylemiştim. 6 maç kazandık, lig ikincisi olduk. Bu lig, bunu da beraberinde getirebiliyor."

"Elneny - Caner kavgası"

"Bir futbol takımında teknik, taktik önemlidir ama bunu daha iyi hale getiren grup enerjisidir. Bizim de onunla ilgili gözlemlerimiz var, sürecini zaman içinde net şekilde göreceğiz."