Abdullah Avcı'dan "Kayode" sözleri: "TFF'yi mi eleştirelim?"

Abdullah Avcı'dan "Kayode" sözleri: "TFF'yi mi eleştirelim?"

Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde 5 gol, 3 kırmızı, 1 penaltının olduğu Gazişehir Gaziantep- Beşiktaş maçında, siyah-beyazlılar 3-2 mağlup oldu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Gazişehir Gaziantep, Beşiktaş'ı konuk etti. Maçta 5 gol, 3 kırmızı, 1 penaltı çıkarken Beşiktaş deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Gazişehir Gaziantep maçı 10 kişi tamamlarken Beşiktaş 9 kişiyle bitirdi.

Maç sonunda konuşan teknik direktör Abdullah Avcı şunları söyledi:

"Rakip beşli oynadı. Topa sahip olma oranımız artacaktı. 5. dakikada, kırmızı kart ve penaltının anına kadar oyun istediğimiz gibiydi, öyle geçiyordu. Taç atışında ayak içeride diyorlar, faul vs. Golün telafisi vardı ama kırmızı kart.

Bu oyunu oynatmak için hakemlerin görevi var. Halil Umut Meler çok önemli finaller yönetti. O finalleri nasıl yönetti çok iyi biliyorum. Bunun mağlubiyetle alakası yok. Lütfen geriye gitmesin.

95 dakikayı nasıl anlatayım. Bir sürü senaryo değişti. 5. dakikadan sonra 4-4-1'e döndük. Merkezde açık verdik. Yediğimiz 2. gol, 3. gol ve bir kırmızı kart daha. Atılan oyuncu hazırlık maçında kırmızı kart gördü atıldı, bugün bir daha atıldı.

Oyuncular son bölümde geri dönüş yapmak istedi ama olmadı. Toparlanmamız lazım."

"KAYODE" YORUMU

Abdullah Avcı, kırmızı kart gören Kayode hakkında ise şunları söyledi:

"Gazişehir'i tebrik ediyorum. Ancak rakip oyuncu hazırlık maçında kırmızı kart gördü. Bugün bir daha atıldı. TFF'yi mi eleştirelim? Ödül mü vermiş oluyoruz?"