Abdullah Avcı'dan maç öncesi Emine Bulut açıklaması

Abdullah Avcı'dan maç öncesi Emine Bulut açıklaması

Beşiktaş, 2019-2020 sezonunda Vodafone Park'ta ilk maçına çıkıyor. Siyah-beyazlılar, evinde Göztepe'yi ağırlıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Vodafone Park'ta Göztepe ile karşılaşıyor. Siyah-beyazlılar, ligin ilk haftasında deplasmanda D.G. Sivasspor'a mağlup olmuştu.

Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Özgür Yankaya dördüncü hakem olacak.

Beşiktaş; beyaz forma, siyah şort ve beyaz konç ile Göztepe maçına çıkacak. Kaleci ise yeşil forma giyecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı maç öncesi açıklamalarda bulundu:

"Aslında sadece Emine Bulut ile ilgili konuşmak istiyordum. Bizim kültürümüzde kadınlarımız, annelerimiz kutsaldır. Bugün işte maç oynayacağız. Beşiktaş 100'lerce maçlarından birini kazanacak belki ama hayatın farklı gerçekleri var. Kadınlarımızın sağlıklı bir coğrafyada yaşamalarını istiyorum.

Bu akşam kazanarak devam etmek istiyoruz. Oyuncu profiline göre bir oyun dizayn etmek istiyoruz. Dorukhan, Karius ile çarpıştı ve sakatlandı. Bir değişim oluşturmaya çalışıyorum. Beşiktaş bugün muhteşem seyircisinin desteğiyle kazanacaktır.

N'Kodou henüz 24 yaşında ve hızlı oyuna uygun. İngiltere'den hazır bir şekilde geldi ve bugün oyunun durumuna göre değerlendirmeyi düşünüyorum."