Abdullah Avcı'dan maç sonu açıklamalar

Abdullah Avcı'dan maç sonu açıklamalar

Beşiktaş, Süper Lig'de devrenin kapanış haftası olan 17. haftada Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında sahasında ağırladığı ve 9 kişi kalan Gençlerbirliği'ni 4-1 yenerek ligin ilk devresini galibiyetle kapatırken Atiba Hutchinson; 1 gol, 3 asist ile yıldızlaştı. Beşiktaş için ilk yarı sona ererken, skora katkı yapan futbolcular listesi de belli oldu. 

Maç sonunda konuşan Abdullah Avcı şunları söyledi:

"Şu an itibariyle 30 puan doğru gibi duruyor. Daha fazlası olabilir miydi? Evet olabilirdi. Ancak ilk yarı itibariyle kazanarak kapatmak önemliydi. Genel bir değerlendirme zaten yapacağız. Kazanarak kapatmak önemli. Oyuncuları tebrik ediyorum."

Avcı, basın toplantısında ise şunları söyledi:

"Geçmişle ilgili istatistik verdiğimde beni Şenol hocamla karşı karşıya getiriyorlar.

Sezona 10 profesyonel, 10 altyapı oyuncusuyla başladık. Sezon başı sakatlıklar. Takımın 3'te 1 kiralık, 3'te 2'si yerli oyunculardan kurulu. Biz ilk yarıyı tümüyle değerlendireceğiz. Ancak siz de değerlendirirken bu taraftan da bakın.

Mesleki anlamda antrenörlüğü düşünen kişilere kulüplerin yardımcı olması gerekiyor. Atiba, burada antrenörlüğü düşünüyor. Bununla ilgili projem var. Atiba bu isimlerden biri olacak.

Transferde çalışmalar yapıyoruz. Esas olan kulüptür. Transfer yapacak mıyız, yapmayacak mıyız, bütçemiz nedir, federasyon izin veriyor mu? Bunlar belli olacak. Hazırlıklarımız var. Olmazsa da Beşiktaş forması değerlidir.

Memnun olduğum ve olmadığım noktalar var. Beşiktaş'ın 3'te biri kiralık, 3'te biri de uzun süreli kontrata sahip. Şu anki 17 maçlık periyotta oyuncuların bazı performanslarından memnun değilim. Çalışmalar yapıyoruz."