Abdullah Avcı'dan Fatih Terim açıklaması: "Ben böyle bakıyorum, hayatım boyunca da..."

Abdullah Avcı'dan Fatih Terim açıklaması: "Ben böyle bakıyorum, hayatım boyunca da..."

Süper Lig’in 8. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. 

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 8. hafta mücadelesinde Ankaragücü, sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Maçın son anlarında Diaby’nin boş kaleye topu ağlara gönderme fırsatını kaçırdığı Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'deki 4. deplasman maçını da kazanamadı. Beşiktaş, deplasmanda gol yemediği ilk maçı geride bırakırken puanını 9 yaptı.

Maç sonu konuşan teknik direktör Abdullah Avcı şunları söyledi:

"Alanyaspor maçındaki saha parselizasyonu üzerinden gittik. İştahı, arzuyu ve kazanmayı beceriyle birleştiremedik. Rakip savunmayı aşabilmen için oyuna genişlik vermen lazım. Zaman zaman bunu yaptık.

3-4 tane pozisyon var ama Beşiktaş formasının kalitesinin bunu kazanması lazım. 8. haftadayız, üst üste 2 hafta aynı takımla çıkamadık. Eksikler, bir sürü var baktığında ama mevcut duruma baktığında Beşiktaş forması, duygusu, arzusu, her zaman kazanmalı.

Burak Yılmaz'ın bu sabah da sakatlığı vardı ama çocuk yakalayacağımız ivmede fedakarlık yapmak istedi ve oynadı. Sakatlık için MR'dan sonra daha net bir şey söylenebilir."

"Derbi maçlarının duygusu ve enerjisi farklıdır. Galatasaray derbisi farklı bir müsabaka olacak. Beşiktaş'ın arması, forması, rengi, vazgeçmeyen duygusu Galatasaray derbisinde sahaya yansıyacaktır."

"Başkan Fikret Orman'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yarın Beşiktaş ailesinin bir seçimi var. Güzel ve Beşiktaş ailesine yakışacak bir seçim. Hayırlısı kimse o olsun. Başarılar diliyorum."

‘Haftaya Fatih Hoca’yla karşılaşacaksınız, neler hissediyorsunuz?’ sorusuna Avcı, “Galatasaray’la karşı karşıya geleceğiz. Ben böyle bakıyorum, hayatım boyunca da böyle bakmaya devam edeceğim. O maç çok başka olacaktır." diye yanıt verdi

Etiketler :