Aboubakar, Beşiktaş'a göz kırptı! "Bütün ihtimaller açık"

Aboubakar, Beşiktaş'a göz kırptı! "Bütün ihtimaller açık"

"Beşiktaş'a kiralık gittikten sonra Porto'ya dönmeye niyetim yoktu. Ancak yeni hoca beni ikna etti. Sezon sonunda ne olacağını ise bilemeyiz. Bütün ihtimaller açık"

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezon Porto'dan kiralık olarak gelen ve attığı gollerle şampiyonlukta önemli bir rol oynayan Aboubakar, bu sezon başında Portekiz ekibine geri dönmüştü. Portekiz basınına konuşan 25 yaşındaki yıldız, "Beşiktaş'a kiralık gönderildikten sonra aslında Porto'ya geri dönme niyetim yoktu. Santo bana çok kötü davranmıştı. Ancak şimdiki hocam bana güvendiğini söyleyerek beni dönmeye ikna etti" yorumunu yaptı.

Porto'da kalacağını söylemedi!

Sezon sonunda mukavelesi bitecek futbolcu "Lig bitince ne olacağını bilemeyiz. Benim için bütün ihtimaller açık" yorumunu yaptı. Porto'da kalacağını söylemeyen Kamerunlu forvetin şimdiden Beşiktaş'taki takım arkadaşlarıyla sezon sonu için konuştuğu öğrenildi. Yönetim de onun dönüşünü çok istiyor. Kartal, Kamerunlu forveti bonservisi ile almak istemişyi. Ancak Portekiz ekibi 10 milyon euro isteyince görüşmeler tıkanmış ve yatmıştı.

Zafer kutlaması olay olmuştu!

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu deplasmanda mağlup ettiği maçın ardından Aboubakar Beşiktaş'ın soyunma odasına inmiş ve eski takım arkadaşlarıyla galibiyet kutlaması yapmıştı. Bu görüntüler sosyal medyada çıkınca büyük olay çıkmıştı. Porto'dan bazı isimler ve Portekiz basını, Aboubakar'ın Porto kulübünü sahiplenmediğini belirtmişti. Abou, sezon sonunda gerçek yuvasına dönebilir. (Akşam)

Etiketler :