Aboubakar devre arası Porto'dan ayrılıyor!

Aboubakar devre arası Porto'dan ayrılıyor!

Portekiz Ligi takımlarından Porto'da forma giyen ve yaşadığı büyük sakatlığın ardından bir türlü ilk 11'e giremeyen Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar, Portekiz ekibinin ikinci takımıyla birlike çalışmalarını sürdürüyor.

Ajans Beşiktaş - Dizinden ağır bir sakatlık yaşayan ve yaklaşık olarak bir yıl sahalardan uzak kalan Kamerunlu golcünün eski formuna kavuşmasının epey zaman alacağı ve golcü oyuncunun da sürekli olarak forma giymek istediği bir kulübe gitmek istediği kaydedildi.

Porto'nun A takımıyla bu sezon oynanan Krasnodar maçında yalnızca 5 dakika süre alan ve alt lig ekibi Varzim'e karşı 90 dakika forma giyen Aboubakar, Portekiz kulübü yetkililerinden geçer not alamadı. Yıldız golcünün devre arası transfer döneminde Porto'dan kesin olarak gönderilmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA 38 MAÇTA 19 GOL ATTI

2016/17 sezonunda Beşiktaş'ta forma giymiş olan ve siyah beyazlılarla bir de şampiyonluk yaşama başarısı gösteren 27 yaşındaki Kamerunlu golcü, sonrasında Portekiz Ligi takımlarından Porto'ya imza atmıştı.

Porto'ya ilk geldiğinde üst üste goller kaydeden ve takımının maç kazanmasında baş rolde olan futbolculardan biri olan Vincent Aboubakar, 29 Eylül 2018 tarihinde sakatlandı ve tam 41 maç kaçırmak zorunda kaldı. (Asist Analiz)

Etiketler :