Aboubakar için kritik gün! Larin'in bölgesi değişecek

Aboubakar için kritik gün! Larin'in bölgesi değişecek

Kartal’da Ankaragücü maçı öncesi Vincent Aboubakar’ın durumu belirsizliğini koruyor. Cyle Larin'de değişiklik gündemde...

Siyah-Beyazlılar'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, Cenk Tosun'un Erzurumspor maçındaki sakatlığı sonrası Vincent Aboubakar'ın tek alternatifi konumuna geldi.

Tecrübeli futbolcu, eğer yarın Aboubakar yetişemezse ilk 11'de forvet olarak başlayacak. Ancak Abou, ilk 11'e dönerse bu kez Larin Ankaragücü karşısında yine sol kanatta süre alacak.

Aboubakar için kritik gün

Tedavisine yoğun bir şekilde devam edilen Aboubakar dün de takımdan ayrı çalıştı. Tecrübeli golcünün fizyoterapist yönetiminde sahada bireysel program uyguladığı aktarıldı.

Sakatlığı henüz tam olarak düzelmeyen Aboubakar bugün tesislerde testten geçirilecek. Yetenekli futbolcu kendisini iyi hissetmesi halinde takımla birlikte çalışacak ve Ankaragücü maçının kadrosuna da alınacak. Kamerunlu oyuncu takımla çalışamaması durumunda ise karşılaşmanın kadrosuna dahil edilmeyecek.

Teknik Direktör Sergen Yalçın kritik müsabaka öncesi Aboubakar’ın iyileşmesini adeta dört gözle beklerken, olumsuz durum için de hazırlıklarını yapıyor.

Yalçın, Vincent Aboubakar’ın maça yetişememesi halinde Cenk Tosun’un da sezonu kapatması nedeniyle santrfor pozisyonunda Cyle Larin’e görev verecek. Bu durumda siyah-beyazlı hocanın kanatlardaki tercihleri ise Rachid Ghezzal ve Kevin N’Koudou olacak. (Milliyet & Fanatik)