Aboubakar, Porto teknik direktörü hakkında konuştu! "Bize çok bağırıyor"

Aboubakar, Porto teknik direktörü hakkında konuştu! "Bize çok bağırıyor"

Vincent Aboubakar, Beşiktaş maçından sonra kendisini eleştiren Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Porto'yu 3-1 yendiği maçın ardından Beşiktaş soyunma odasına giden Vincent Aboubakar, Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao tarafından sert bir şekilde eleştirmişti.

Portekizli teknik adam, Vincent Aboubakar için ''Ben yenildiğim zaman çocuğuma karşı bile gülemiyorum. Aboubakar'ın yaptığı hareket çok yanlış'' ifadelerini kullanmıştı. Portekiz basınına konuşan Kamerunlu golcü, 42 yaşındaki teknik direktör hakkında Portekiz basınına açıklamalarda bulunurken genç teknik direktörü öven sözler kullandı.

''BİZE ÇOK BAĞIRIYOR''

Portekiz Ligi'nde liderliğini sürdüren Porto'nun golcüsü Aboubakar, ''Çok çalışıyoruz, gol atmak için her şeyi yapıyoruz. Sergio Conceiçao'nun bunda katkısı büyük. Bizi maksimum performansımıza çıkartmaya çalışıyor. Ancak gol atamadığımız zaman bize çok bağırıyor'' dedi.

Sergio Conceiçao'nun çok sert bir teknik direktör olduğunun altını çizen Aboubakar, ''Bizden beklentileri çok fazla. Bu genellikle iyi bir şey oluyor. Her zaman hareketli olmamızı istiyor. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı. (Sporx)

Etiketler :