Aboubakar transferinde gerçek ortaya çıktı!

Aboubakar transferinde gerçek ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın kiralık olarak anlaştığı iddia edilen Porto'nun yıldızı Vincent Aboubakar hakkında şok bir geçek ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'a geri döneceği konuşulan Vincent Aboubakar konusunda yeni bir gelişmenin olmadığı bildirildi. Siyah-beyazlılardan 17 milyon Euro bonservis isteyen ve kiralık anlaşmaya yanaşmayan Porto'nun aynı tavrı sürdürdüğü öğrenildi. Portekiz ekibinin bu tavrından vazgeçmediği sürece transferin gerçekleşme ihtimali bulunmuyor.

GÖZLER BOST DOST’A ÇEVRİLDİ

Negredo’yu düşük performansı, Vagner Love'ı ise kulübe ihtarname göndermesi nedeniyle silen Beşiktaş'ın 1 numaralı santrfor adayı Bas Dost… Bu futbolcunun Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığı belirtiliyordu ancak siyah-beyazlılar da kendine güveniyor. FFP kontrolünden çıkan ve mali açıdan ezeli rakibine göre daha rahat hareket edebileceğine inanan Beşiktaş, Hollandalı'nın menajeriyle masada. Pazarlık, imza parasına yönelik.

MAAŞI 3 MİLYON

Bas Dost, imza parası olarak 5 milyon Euro istiyor. Bu rakamı, 2-3 milyon Euro seviyesine çekmek için uğraşılıyor. Yıllık düşünülen ücret de 3 milyon Euro civarında. Özellikle Başkan Fikret Orman'ın son iki sezonda sırasıyla 34 ve 37 gol atan bu futbolcuyu çok istediği biliniyor. (Sözcü)

Etiketler :