Adriano: "Beşiktaş, Barcelona'ya benziyor"

Adriano: "Beşiktaş, Barcelona'ya benziyor"

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Adriano, Beyaz Tv'ye özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a transfer olan ve gösterdiği performansla şampiyonluğun mimarlarından olan Adriano, Beyaz Tv'ye özel açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız futbolcu, şu ifadeleri kullandı;

"Arda Turan buraya gelmemde çok önemli rol oynadı. Barcelona'ya geldiği günden itibaren Türkiye hakkında konuştuk. Hem takım, hem ülke hakkında bana pozitif bilgiler verdi. Arda Turan çok iyi bir oyuncu. Umarım yeniden Türkiye'de futbola döner. Bu Türk futbolu için de kazanım olur."

"Buraya gelmeden önce kupalarla dolu bir kariyerim oldu. Kariyerimi bu şekilde sürdürmek için buraya geldim. Burada da kupa kazandım. Bunun için çok mutluyum"

HEDEF YİNE ŞAMPİYONLUK

"Geçen sezonlarda olduğu gibi yine şampiyon olmak istiyoruz. Galatasaray ve diğer kulüpler, kadrolarını iyi yapılandırdı. Çok daha iyi bir lig olacak. Ancak bizim hedefimiz yine şampiyonluk"

GÜNEŞ'İN ROLÜ BÜYÜK

"Şenol Güneş'in ısrarcı ve inatçı bir yapısı var. Sadece hocanın olması yetmez. Oyuncuların da inatçı ve ısrarcı olması gerekiyor. Şenol Güneş'in rolü çok büyük."

"MAÇ SEÇTİĞİNE İNANMIYORUM"

Oyuncuların maç seçtiğine inanmıyorum. Hiçbir oyuncu bir maçı oynamadan diğer maçları düşünemez. Böyle yapılıyorsa hata yapıyoruz demektir. Büyük takımlarda bu şekilde söylentiler olması normal.

YABANCI SIRINI OLSA...

"Yabancı sınırı olmaması sayesinde buradayım. Burada olsam da oynamıyor olacaktım."

BARCELONA'YA BENZİYOR

"Beşiktaş, Barcelona'ya oyun taktiği ve mantalite olarak benziyor. Güzel bir benzetme olduğunu söyleyebilirim. Burada iki yıl daha kontratım var. Sonrasında ne yapacağıma karar vermedim."

Etiketler :