Adriano'nun sakatlığında son durum! 

Adriano'nun sakatlığında son durum! 

Kara Kartal’ın tecrübeli sol beki Adriano'nun yaşaduğu adale sakatlığında son durum...

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Kara Kartal’ın tecrübeli sol beki Adriano Correia, Siyah- Beyazlılar’ın Başakşehir’le oynadığı lig mücadelesinde adale sakatlığı yaşamıştı.

Milli oyuncunun tedavisinin lige verilen arada da süreceği öğrenildi. Sambacı’nın Ankaragücü’yle oynanacak lig karşılaşmasında riske edilmemesi bekleniyor. 

Deneyimli futbolcunun, 2 Aralık’ta Vodafone Park’ta oynanacak Galatasaray karşılaşmasına yetiştirilmesinin planlandığı öğrenildi.

Adriano, Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Ayrıca Futbol Arena'nın haberine göre Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 34 yaşındaki futbolcu için Vissel Kobe'nin istekli olduğu iddia edildi. Barcelona'dan eski takım arkadaşı Iniesta'nın da Adriano'nun transferi için devreye gireceği ve bu transferin sezon sonunda gerçekleşebileceği öne sürüldü. 

Fatih Doğan: "Japonlara 'Resmi teklifle gelin' denildi"

Sabah gazetesi'nden Fatih Doğan da trasfer iddiasını dünkü haberinde doğrulamıştı. Doğan'a göre sezon öncesinde 34 yaşındaki sol bek için Kobeli yetkililer nabız yokladı ve oyuncunun menajeriyle ön görüşme yaptı.

Menajerin Japon kulübüne, "Resmi teklifle gelin. Beşiktaş o zaman masaya oturmayı kabul edebilir" dediği iddia ediliyor.

Adriano, Beşiktaş'ta kaç maçta oynadı?

Beşiktaş'ta şu ana kadar 94 maça çıkan Brezilyalı futbolcu 4 gol, 9 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli futbolcu bu sezon Süper Lig'de 7 maçta forma giydi. 

Yönetim sıcak bakıyor

Siyah beyazlılar ise sık sık sakatlanması ve sezon sonu serbest kalacak olması nedeniyle Adriano'nun transferine sıcak bakıyor. Tarafların devre arasında pazarlık için bir araya gelmesi bekleniyor.

Adriano, Beşiktaş'tan ne kadar kazanıyor?

Beşiktaş'ta 3. sezonunu geçiren Adriano, Barcelona'dan 600 bin Euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti. Brezilyalı yıldızın bu sezonki kazancı ise 1 milyon 850 bin Euro.

Etiketler :