"Ağır abi (!) yeni sezonla ilgili kapıyı 3 milyon eurodan açmış, üstelik garanti istemiş! Sevsinler seni!"

"Ağır abi (!) yeni sezonla ilgili kapıyı 3 milyon eurodan açmış, üstelik garanti istemiş! Sevsinler seni!"

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Aboubakar'ın yen sezon için istediği yıllık ücreti yazdı ve golcü oyuncuyu tavırları nedeniyle eleştirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Bilal Meşe'nin bugünkü Milliyet Gazetsi'nde yer alan yazısı:

"Lig bitti, gözler iç ve dış transfere çevrildi. Biz gazeteciler için en zor dönemdir nedense!

Niye mi? Geçmişte hep papatya falları açılırdı da ondan! Artık o devir kapandı, biz de rahat bir nefes aldık.

Neden mi? Pandemi nedeniyle kulüplerin ekonomisi ortada. Taraftar geliri neredeyse sıfıra indi. Borçlar almış başını yürüyor! Yönetimler sürekli gediği kapatmak için çalmadık kapı bırakmıyorlar!

Baktılar olmuyor, kişisel kredilerini kullanıyorlar. Taşıma suyla, değirmen nereye kadar döner arkadaş? Malumunuz Beşiktaş sezonu çifte kupayla kapadı, Devler Ligi’ne direkt katılacak. Hadi gelin bu ekonomiyle o kulvarda yarışın! Yönetim elbette boş durmuyor. Başta kiralık sözleşmeleri biten Ghezzal ve Rosier’i kadroda tutmanın hesapları içindeler. Bonservis mi, onu hiç sormayın, cep yakan cinsten!

Bu madalyonun bir yüzü... Ya diğer yüzü? Takım arkadaşım Serdar Sarıdağ’ın Beşiktaş’la ilgili haberlerinin altına imza atarım. Yalan dolan yoktur, her haberi sağlamdır. Aboubakar kalacak mı, yoksa gidici mi, henüz bilemiyoruz! Hiç kimseye de önyargılı değilim, olamam da. Bırakın takıntılı olmayı, gazeteciyim, gazeteci, işimin ilkelerine de sıkı sıkı bağlıyım.

Kartal’ın bu zorlu sürecine hiç katkısı olmayan bir fotoğraf var ortada! Vincent Pate Aboubakar... 29 yaşında... Sakat olduğu ileri sürüldü, Kartal’ın en kritik döneminde hep tribünde kaldı, sahaya adımını atmadı! Sakat mı, değil mi, günahı boynuna! Bakın, ben onun kumaşı saten mi yoksa ipek mi, onu tartışmıyorum. Kalitesine bir tek laf edemem... Ama kafamda onunla ilgili yanıt bekleyen çok soru var! Efendim, ağır abi (!) yeni sezonla ilgili kapıyı 3 milyon eurodan açmış, üstelik garanti istemiş! Sevsinler seni! Ohhh ne güzel Kartal’ın zor günlerinde ortalarda yoksun, pazarlıkta maşallahın var!

Yönetim ise 2 milyon euro önermiş. Başkan Çebi, geldiği günden bu yana ekonomiyle boğuşuyor, borçları azaltmaya çalışıyor. Sonuna kadar haklı... Başkan 1 euronun hesabını yapar! Diyelim ki, 2 milyon euroya anlaşma sağlandı. Aboubakar’la yapılacak sözleşmeye, “oyna al” maddesi kesinlikle eklenmelidir.
Yoksaaaa!..."