Ahmet Nur Çebi açıkladı! "Mensah ve Balotelli..."

Ahmet Nur Çebi açıkladı! "Mensah ve Balotelli..."

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken sıcak gelişmeler de yaşanıyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transferde adı geçen futbolcularla ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın ölüm yıldönümünde kabrini ziyaret eden Başkan Ahmet Nur Çebi, burada gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Transfer çalışmaları hakkında konuşan Çebi, "Bu sene salgın nedeniyle normal geçmiyor. Temmuz'un sonunda biten bir ligimiz var. Gidecek ve gelecekler hakkında yeni konuşmaya başladık. Acele iş yapmak istemiyoruz. Ekonomik ve sportif olarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sergen Hocamız da 7-8 futbolcu almamız gerektiğini söyledi. Gitmesini istediğimiz oyuncularla ön görüşmeler yaptıktan sonra transferde yol haritamız belli olacak. N'Sakala hariç şu anda imza atılacak oyuncular netleşmiş değil." dedi.

''KÖTÜ BİR HUYUM VAR''

Beşiktaş'ın çıakrları için pazarlık ettiğini söyleyen Çebi, “Kötü bir huyum var, çok pazarlık ediyorum. Huyum kurusun! Welinton ve Atiba ile de pazarlık ediyorum. Ne yazık ki böyle bir huyum var." ​​​​​​​ifadelerinde bulundu.

"BALOTELLİ'Yİ HOCAMIZ DÜŞÜNMÜYOR"

Mensah ve Balotelli hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi, "Mensah gündemimizde olan futbolculardan biri ama sadece ona kitlenmiş değiliz. Başka alternatiflerimiz de var. Balotelli'yi Sergen Hocamız düşünmüyor. Yöneticiler futbolcularla önden görüşüp fikir alırlar ama sonuç olarak hocamızın istediği futbolcuları takımımıza katmaya çalışacağız. Ekonomiden de taviz vermeyeceğimizi bildirmek istiyorum." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)

Etiketler :