Ahmet Nur Çebi, Cenk Tosun için önerilen teklifi reddetti: “Biz Fenerbahçe ya da Galatasaray değiliz…”

Ahmet Nur Çebi, Cenk Tosun için önerilen teklifi reddetti: “Biz Fenerbahçe ya da Galatasaray değiliz…”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Cenk Tosun transferinde kendisine getirilen öneriyi "Biz Fenerbahçe ve Galatasaray değiliz. Biz Beşiktaş'ız" diyerek reddetti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Cenk Tosun’u Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Halil, Yedlin ve Samuel transferinde yaptığı gibi İrlanda üzerinden İstanbul’a getirerek karantina kurallarını delebilirdi. Bu konuda Başkan Ahmet Nur Çebi’ye bir öneri sunuldu. Bu şekilde Cenk’in Antalyaspor maçında ve Konyaspor maçında forma giyebileceği söylendi.

Ancak Başkan Çebi bu fikre kesinlikle karşı çıktı. “Türkiye devletinin, Sağlık Bakanlığı’nın koyduğu kurallara sonuna kadar saygılı olacağız. Kimsenin sağlığını tehlikeye atamayız” diyerek son noktayı koydu. Cenk’i özel uçakla direkt İstanbul’a getirtti. Cenk Tosun ve ailesi acil olarak 7 günlük karantinaya alındı. Koronavirüsü atlatan ve antikor oluşturan Sergen Yalçın’la bile yüzyüze bir görüşme yaptırılmadı.

Cenk Tosun 7 Şubat’ta oynanacak Konyaspor maçında da forma giyemeyecek. Ancak 8 Şubat’ta idmanlara başlayacak. 15 Şubat’ta oynanacak Gençlerbirliği maçında sahada yer alabilecek. (Fotospor)

Etiketler :