Ahmet Nur Çebi: ''İndirim konusunda oyuncularımızın yüzde 99'undan olumsuz yanıt aldık''

Ahmet Nur Çebi: ''İndirim konusunda oyuncularımızın yüzde 99'undan olumsuz yanıt aldık''

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu 2020 Yılı 2. Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu 2020 Yılı 2. Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları;

''Kartal heykelindeki babamın ismini çıkarmak isteyenler gelsin, yürekleri varsa bekliyorum.''

''Yönetici arkadaşlarımdan memnunum, çalışıyoruz. Ağır konuları üstlenmiş durumdayız Yönetimi beğenmediğimiz ve seçime gideceğimiz söyleniyor. Böyle bir şey söz konusu değil."

"​​Koronavirüs nedeniyle kombine satamıyoruz. Satmayı da doğru bulmuyoruz. Fakat Beşiktaş'a destek olmak isteyen olursa banka hesaplarımız ortada. Oraya gönderebilirlerse teşekkür ederiz."

"Maliyetleri çok yüksek futbolcularımız var. İndirim konusunda yüzde 99 olumsuz yanıt aldık. Hatta birçok futbolcudan aldığımız yanıt, 'Biz bir daha böyle kontrat bulamayız, o yüzden buradan ayrılmayız' dediler."

"Transfer limitimiz şu anda 30 milyon Euro seviyelerinde. Limit konusunda sıkıntılar devam ediyor. Takımdan ayrılan futbolcu olmadan yeni bir oyuncu alamıyoruz."

"Özümüze, gençlere dönmek zorundayız. Sergen Hocamızdan destek istedik. 'Altyapıda futbolcu var da ben mi oynatmıyorum?' dedi. Çok haklı. Bunun için eski kaptanlarımızdan Mehmet Ekşi ile anlaştık. Altyapıyı ona bırakıyorum."

"PAOK maçını siyasi ortama çekmeye çalışıyorlar ama biz futbol takımıyız. Oraya gider kardeşçe sahaya çıkarız. Farklı baskılarla korkutacaklarını sanmasınlar biz Beşiktaşız, cesuruz. Kampanyada da dediğimiz gibi biz 11 kişiyiz lakin arkamız daha var."

Etiketler :