Ahmet Nur Çebi: "Taş üstünde taş bırakmam sözü halen geçerli"

Ahmet Nur Çebi: "Taş üstünde taş bırakmam sözü halen geçerli"

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi A Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Zaman zaman 'Acaba mı' diye aklından geçiyor insanın"
Kazanılan bu kupaların arkasında çok emek var. Kulüpteki tüm çalışanların emeği var. Motivasyonu kaybettiğimiz maçlar oldu, zor anlar geçirdik, zaman zaman 'Acaba mı' diye insanın aklından geçiyor ama çok çabuk unutuyoruz onları."

"Aileme hiç zaman ayırmadım. Eve gidemedik ama şampiyonluktan dolayı onlar da mutlu."

Terim açıklaması

"Fatih Terim açıklamasında Galatasaraylılar da biliyordu art niyetli olmadığımı... Ben o niyetle söylemedim. Galatasaray'ın başarıları ortada. Fatih hoca 'alkışlarız' diyince ben de 'tabii ki' cevabını verdim."

"En mutsuz eden maç, Karagümrük ile oynadığımız ve kaybettiğimiz maç, en mutlu olduğumuz maçsa Fenerbahçe'yi 10 kişiyle 4-3 yendiğimiz maç."

"Çok önceden Sergen hocamıza kapımızı açmamız gerekirdi. Geç oldu ama temiz oldu."

"Atiba istediği sürece formamızı giyecek"

"Atiba, oynamak istediği sürece formamızı giyecektir. Onun sözleşmesi artık yöneticilik konusu değildir."

 "Taş üstünde taş bırakmam sözü halen geçerli. Beşiktaş'ın önünü planlı şekilde kesmeye çalışan olursa tepkim tabi sert olur."

"Ülkemizin puan olarak zor durumda olduğunu biliyoruz. Son birkaç senedir Avrupa'da kazanılamayan puanlar nedeniyle Şampiyonlar Ligi sıkıntıda. Ülke puanına katkı verecek şekilde Avrupa'da maçlar kazanmamız gerekiyor, bunun bilincindeyiz."

"TFF'nin ve Bankalar Birliği'nin önümüze koyduğu tasarruf tedbirleri çerçevesinde, işimiz hiç kolay değil. Çok dikkatli olmalıyız ve bütçemizi iyi kullanmalıyız."

"Görüşmeler sürüyor"

"Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde üzerimizde sorumluluk var. Bunun bilincindeyiz. Hem Beşiktaş, hem ülke puanı için. Birinci hedefim A takımı muhafaza etmek. Görüşmeler sürüyor. Baskı altında yanlış transfer yapmayacağım.

"Ghezzal, evrakları son saniyede yetiştirilmiş bir futbolcumuzdur. Nelerle konuştuk, olmadı, en son önümüze o geldi ve oldu. Sonuç olarak şampiyonlukta çok katkı verdi. Onu örnek alalım, onu hatırlayalım, bunlar olmazsa başkaları olacaktır."

"Çok uğraşanlar var. 'Yöneticilerin içinde hocayla çalışmak istemeyenler mi var' söylemleri falan, başarımızı kıskananların hocamızla ilişkilerimizi zedemeleye çalışarak yola çıkıp yaptığı işlerdir. Ben hocayla huzurlu ve sağlıklı çalışırım."