Ahmet Nur Çebi'den talisca açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den talisca açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet nur çebi, Antalya'da katıldığı Kartal Yuvası açılışında Talisca ile ilgili soruları cevaplandırdı.

Ajans Beşiktaş - Antalyaspor maçı nedeniyle Antalya'da bulunan Ahmet Nur Çebi, katıldığı Kartal Yuvası açılışında önemli açıklamalar yaptı.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları:

"Taraftarın başlattığı kampanyanın etkilerini görüyoruz. Ciroda ciddi artış var, neredeyse üçe katlandı. Taraftardan başka ne isteyebiliriz ki? Var olsunlar, desteklemeye devam etsinler. Harcadıkları her kuruş, bizim için çok önemli. Sokağa atılmayacak."

"Kulübün ekonomik durumu ortada. Transferleri şov amaçlı yaparsanız bunun katkısı olmaz. Taraftar buna üzülebilir ama ben şeffaf olacağım. Bonservisi olmayan, bize katkı verecek futbolcuları seçmek istiyoruz."

"Futbolcularla, bu sabah şampiyonluk için el sıkıştık. İnşallah şampiyon olacağız. Söz aldım. Gayret edeceklerine söz verdiler."

Çebi, "Talisca, Cenk ve Aboubakar gündeme geldi mi" sorusuna cevap olarak "Bu saate kadar gelmedi. Gelmeyecek kimsenin gündemde kalmasını doğru bulmuyoruz. Talisca, bizim bütçemize uyarsa niye gelmesin? Aboubakar da öyle. Bütçeye uyarsa varlar. Şov yok." dedi.

Etiketler :