Aileleri ile anlaşıldı! Beşiktaş'ın istediği 2 gurbetçi...

Aileleri ile anlaşıldı! Beşiktaş'ın istediği 2 gurbetçi...

Gurbetçi gençlerle sözleşme imzalayarak geleceğe yatırım yapmak isteyen Beşiktaş'tan iki hamle birden...

Ajans Beşiktaş - An itibarıyla Süper Lig'de 48 puanla averaj farkıyla ikinci sırada bulunan Beşiktaş, sezon sonu için de çalışmalarını hızlandırmış durumda. Yeni sezon için listesini hazırlamaya başlayan Beşiktaş'ta iki gurbetçi isim için temaslar şimdiden başladı. 

Bir tanesi Avusturya'nın Wacker takımında forma giyen Şefik Abalı diğeri ise Hollanda'nın AZ takımında forma giyen Yusuf Barası.

Sergen Yalçın'ın da onay verdiği 18 yaşındaki stoper Şefik ile 17 yaşındaki forvet oyuncusu Yusuf'un aileleriyle temas kuruldu, sezon sonu için söz alındı.

ŞEFİK ABALI KİMDİR?

2002 doğumlu olan Şefik Abalı, 18 yaşında ve 1.92 boyunda. Türk asıllı Avusturyalı futbolcu savunma bölgesinde forma giyiyor. Güncel piyasa değeri 100 bin Euro olan genç futbolcu Avusturya'nın Telfs kulübü altyapısından yetişti burada sırasıyla Innsbruck, AKA Tirol altyapısı ve son olarak FC Wacker'da forma giydi.

YUSUF BARASI KİMDİR?

2003 doğumlu olan Yusuf Barası, 17 yaşında ve 1.82 boyunda. Türk asıllı Hollandalı futbolcu forvet mevkinde forma giyiyor. Güncel piyasa değeri 300 bin Euro olan Barası, AZ Alkmaar altyapısında yetişti ve şu an AZ Alkmaar U21 takımında forma giyiyor. Yusuf Barası bu sezon çıktığı 13 mücadelede 6 gol 1 de asist kaydetti. (Fotomaç)