Al Larin'i ver Love'u!

Al Larin'i ver Love'u!

Kanadalı golcü Cyle Larin'in transferindeki pürüzleri gideren Beşiktaş, genç oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraya vermek istiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ara transfer döneminde takıma golcü arayışlarını sürdürüyor. Cenk Tosun'un Everton'a rekor bonservis ücretiyle gidişinin ardından siyah beyazlı yönetim çalışmalarını hızlandırdı.

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre ara transfer döneminde kadrosuna bir golcü katmak isteyen Beşiktaş, yurt dışında yaptığı çalışmalardan sonuç alamayınca rotayı Süper Lig'e döndürdü. Siyah-beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Vagner Love'a talip oldu. Beşiktaş da, Akdeniz ekibine Love'a karşılık, Cyle Larin'i önerdi. Kartal, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirerek görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Kanadalı futbolcunun transferindeki pürüzleri çözdü. Amerikan Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Orlando City forması giyen 22 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'a imza atmak üzere İstanbul'a gelmiş, ancak Orlando kulübü oyuncunun sözlemesinin devam ettiğini ve kulüplerine teklif yapılması gerektiğini dile getirmişti. FIFA nezdinde hukuki bir sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, Kanadalı oyuncu için Orlando City'e 1 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti ödemeyi kabul etti. Yaklaşık 10 gündür Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde konaklayan Larin'i, başkan Fikret Orman'ın da izlediği çift kale antrenman maçında deneyen Şenol Güneş'in oyuncudan memnun kaldığı ve transfere onay verdiği öğrenildi. Birkaç gün içerisinde Larin'in sözleşmesini açıklayacak olan siyah-beyazlılar, oyuncuyu Süper Lig kulülerinden Alanyaspor'a kiralamak istiyor.

SÜPER LİG'İ BİLEN GOLCÜ

Yurt dışındaki golcü arayışlarından şimdilik sonuç alamayan siyah-beyazlılar, Alanyaspor'da forma giyen Breizlyalı yıldız Vagner Love'u 6 aylığına kiralamak istiyor. Akdeniz ekibiyle 2020 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen, kulüple problem yaşayan Love da siyah-beyazlı kulübe gelmeye sıcak bakıyor. 33 yaşındaki futbolcuya karşılık Alanyaspor'a Larin'i öneren Beşiktaş, turuncu-yeşillilerden haber bekliyor. 2016-2017 sezonunun başında Monaco'yla sözleşmesi bitince Alanyaspor'a transfer olan Love, bu sezon 16 maçta 11 gole imza attı. Geçen sezon da çok iyi bir performans ortaya koyan yıldız futbolcu 28 maçta 23 gol atma başarısı göstermişti.

 

Etiketler :