Alanyaspor - Beşiktaş maçı iddaa oranları

Alanyaspor - Beşiktaş maçı iddaa oranları

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 15. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de üst üste aldığı 2 mağlubiyetin ardından Ankaragücü ve Galatasaray'ı mağlup ederek çıkışa geçerek zirve yolunda önemli puanları hanesine yazdıran Beşiktaş 15. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş haftanın açılış maçında Sergen Yalçınlı Alanyaspor'u deplasmanda yenerek son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Bugün (7 Aralık Cuma) Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak karşılaşma, TSİ saat 20.00’de başlayacak.

Maçın iddaa oranları belirlendi:

3.50 Alanyaspor
3.10 Beraberlik
1.70 Beşiktaş

Beşiktaş'ın iddaa analizi:

- Sakatlıkları süren Pepe, Enzo Roco, Ryan Babel, Jeremain Lens ve Caner Erkin ile kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan deplasman kafilesinde yer almadı.

- Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Galatasaray derbisiyle birlikte son 3 resmi maçını kayıpsız atlatan Kara Kartal, son 2 sezonda Alanya deplasmanında da hata yapmadı. (28 Ekim 2017, 2-1 / 23 Ocak 2017, 4-1)

- Alper Ulusoy bu sezon ilk kez Beşiktaş maçına atandı. Daha önce çıktığı 8 Beşiktaş maçında ise siyah-beyazlılar yenilgi yüzü görmedi. (5 galibiyet - 3 beraberlik)

Alanyaspor'un iddaa analizi:

- Barış Başdaş ve Serge Mbilla Etame sakat.

- Kayserispor'u 5-0 yenerek Alanyaspor kariyerine başlayan Sergen Yalçın, hafta arası oynanan kupa maçında da Kahramanmaraş'ı farklı geçti. (7-2)

- Göztepe ile birlikte ligde beraberliği olmayan iki takımdan biri olan Akdeniz ekibi, iç sahada bu sezon oynadığı 7 lig maçının 4'ünü kazanmayı başardı. (3 mağlubiyet) (Kaynak: Nesine.com)

Etiketler :