Alanyaspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri belli oldu

Alanyaspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri belli oldu

Ligin liderlik koltuğunda oturan Aytemiz Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı. Kartal, Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor’a hiç mağlup olmadı.

Ajans Beşiktaş - Ligin liderlik koltuğunda oturan Aytemiz Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı futbolcuların, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, pas, dar alanda oyun kontrol ve taktik çalışmalar yaptığı aktarıldı.

Sağanak yağmur altında gerçekleşen ve yaklaşık 1.5 saat süren idmanın, tam sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdiği kaydedildi. Siyah-beyazlı takım saat 16.00’da özel uçakla Alanya’ya giderek kampa girdi.

Alanyaspor’a hiç yenilmedi

Kartal, Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor’a hiç mağlup olmadı. İki takım ligde 8 kez karşılaşırken, Beşiktaş 7 kez sahadan galibiyetle ayrıldı, 1 maç da eşitlikle sonuçlandı. Siyah-beyazlı takım geçen sezon evindeki maçı 2-0 kazandı, ligin ikinci yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmadan da 2-1’lik üstünlükle ayrıldı. Kartal geride kalan 8 müsabakada rakip ağları 17 kez sallarken kalesinde 5 gol gördü.

Rosier sınırda

Beşiktaş’ın en formda oyuncularından Valentin Rosier, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi ceza sınırında bulunuyor. Üç sarı kartı olan Fransız futbolcu bugün de kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la oynayacakları maçta takımdaki yerini alamayacak.

Aboubakar çok formda

Vincent Aboubakar, Aytemiz Alanyaspor karşısında Beşiktaş’ın en büyük gol kozu olacak. Başakşehir, Fenerbahçe (2) ve Kasımpaşa maçlarında toplam 4 kez rakip fileleri havalandıran Kamerunlu forvet, gol serisini Alanyaspor karşısında 4 maça çıkarmaya çalışacak.

Hasic takıldı

Kartal’da sakatlıkları bulunan Adem Ljajic ve Gökhan Töre’nin yanı sıra Ajdin Hasic de kadroda yer almadı. Yabancı oyuncu kontenjanına takılan Bosna Hersekli futbolcu, İstanbul’da bırakıldı. Kovid-19 karantina sürecini geçen hafta tamamlayan Hasic’in dışında genç oyunculardan Erdoğan Kaya da Alanya’ya götürülmedi.

Muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavella, Moubandje, Fatih, Siopis, Mustafa, Bakasetas, Davidson, Babacar

Beşiktaş: Utku, Rosier, Welinton, Montero, Rodvan, Josef, Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar (Skorer)

Etiketler :