Alanyaspor kalecisinden Vagner Love'a teşekkür mesajı!

Alanyaspor kalecisinden Vagner Love'a teşekkür mesajı!

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Ankara temsilcisi Osmanlıspor ile mücadele etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlı takım, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak son hafta öncesinde puanını 68'e çıkardı. Beşiktaş'ın gollerini Mustafa Pektemek ve Vagner Love atarken, siyah-beyazlıların ilk golünü Osmanlısporlu Anıl Karaer kendi kalesine gönderdi. Osmanlıspor'un iki golünü de Serdar Gürler kaydetti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Vodafone Park'ta Sivasspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlı takımın şampiyonluk şansı kalmazken, ikincilik için şansı devam ediyor.

Alanyaspor'un deneyimli file bekçisi Haydar Yılmaz, 2-2 sona eren Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Vagner Love attı değil mi 3. golü? Buradan ona teşekkür ediyorum. Mesut Bakkal geldiğinden beri her maçı final havasında oynuyoruz. Dün akşamdan beri zaman geçmek bilmiyordu. Aslında galip gelmek için çabaladık ama olmadı. Şimdi gördüm, penaltı verilmez bence. Berabere kaldık, kurtardık. Son hafta formalite icabı maç oynayacağız. Düşen takımlara Allah sabır versin. Alanya taraftarına armağan olsun."

Etiketler :