"Alemin gözü yaşlı, Negredo artık Beşiktaşlı"

"Alemin gözü yaşlı, Negredo artık Beşiktaşlı"

Alvaro Negredo, BJK TV'de Bülent Ülgen'in sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - İşte Beşiktaş'ın yeni transferinin açıklamaları: "Vodafone Park muhteşem bir stat. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Menajerim Beşiktaş'ın teklifini iletti, çok uzun sürmedi ben de gelmeye hevesliydim. Beşiktaş ailesine katılmak için çok hevesliydim. Beşiktaş dünya çapında bir kulüp "Come to Beşiktaş" sloganı çok orijinal. Beşiktaş taraftarı bu videodan sonra artmıştır. Beşiktaş'ın şöhreti gün geçtikçe artıyor. Ben de birini arayacağım heralde. Ben de Beşiktaş'a yardımcı olmak için geldim. Bu takımı tepede tutmak için elimden geleni yapacağım.

İstanbul'da tanıdıklarım vardı onlarla konuştum. Pepe ile de konuştum kimse olumsuz bir şey söylemedi. Şampiyon takıma geldim. Katkı yapmak için burdayım. Yeniden şampiyonluk istiyorum.

Beşiktaş taraftarının mükemmel ilgisinden dolayı buradayım. İnternette Beşiktaş videolarını izledim, o videoları düşündüğüm zaman bile tüylerim diken diken oluyor. İşlerin iyi gitmediği maçlarda böyle bir taraftarı arkasına almak her futbolcunun rüyasını süsler. Onlarla birlikte bir bütün olmak hoşuma gider. İspanya'daki lakabım Canavar, Matador, Köpekbalığı... Ama Matador daha iyi.

Oynadığım liglerle Türkiye Ligi'ni karşılaştıramam. İspanya ve İngiltere bana çok şey kattı. Burası da umarım bana çok özellik katar. Gol sayısı vermek istemiyorum ama tüm forvetlerin hedefi, şimdiye kadar attığı gol sayısının üstüne çıkmaktır. Valencia'da ligde 25 gol atmıştım. Bu sezon 35 gol atarım. Üstünü bilmem.

En başta idolüm Brezilyalı Ronaldo. Real Madrid'in 2. takımında oynarken o A takımda oynuyordu. Onunla sohbet etme şansı buldum. Aynı sahada antrenmana çıkma şansı buldum. Bunun için kendimi çok şanslı hissediyorum. Komple bir oyuncuydu.

Kendimle ilgili pek fazla yorum yapmak istemem ama sol ayağımı çok etkili kullandığımı düşünüyorum. Güçlü bir oyuncuyum. Sahada yeni şeyler denemeye çalışırım. 9 numarayı giyeceğim. İstanbul çok güzel bir şehir. Yaşayarak bunları deneyimlemek istiyorum." Negredo sözlerini, "Alemin gözü yaşlı, Negredo artık Beşiktaşlı" diyerek bitirdi.

Etiketler :