Ali Ece: "Çok geç kaldı"

Ali Ece: "Çok geç kaldı"

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Ali Ece, Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Bursaspor üst üste aldığı kötü sonuçlardan sonra 3-5-2’den vazgeçip dengeli bir 4-2-3-1’le başladı. İlk 10 dakikada da uzun zamandır en iyi oynayan Bursaspor’u izledik. Ta ki Adriano’nun, Barcelona kalitesini hatırlatan “mancınık şut”una kadar... 1- 0’dan sonra Beşiktaş ideal pas oyununu oynayamadı. Bursa ise daha çok hırsıyla maça tutunmaya çalıştı. Skoru 1-1’e getiren kornerde Fabri ile başlayan hata zinciri, Negredo’nun kale şaşırmasıyla Beşiktaş için mavi ekrana dönüştü! Yusuf Erdoğan’ın hızı ile hırsını mükemmel birleştirdiği pozisyonda Beşiktaş savunması yine rakipten çok birbirini tutunca 2-1 oldu! Şenol Güneş, bu seferlik prensibini pragmatik şekilde esnetip Vagner Love’ı ilk 11’de başlatmalıydı. Love girmeden önce son 2.5 sezonun en etkisiz Beşiktaş’ını izledik. Love girdikten sonra Beşiktaş etkili oynamaya başladı ancak uzun süre Harun Tekin’e takıldı. 3 puan için çok geç kaldı.

Gecenin sorusu: Sahaya atılan yabancı maddeler, nefret ettiklerini iddia ettikleri Beşiktaş’a mı yoksa çok sevdiklerini iddia ettikleri Bursaspor’a mı zarar verecek?

Maçın starı: Yusuf Erdoğan uzun süre sonra yeteneğiyle vaat ettiklerini sahaya yansıttı. Türkiye’nin en yetenekli yerli kalecisi Harun Tekin de çok iyi bir performans sergiledi.

Maçın olayı:  Bursa’nın stadında dün akşam zemin gerçekten çok kötüydü. Hâlbuki henüz 12 gün önce Başakşehir karşılaşmasında Bursa yeşiline yakışan mis gibi bir zemin vardı.

Kısa mesaj: Sezonun kalanında azalan şampiyonluk şansını yükseltmek için Love-Talisca ikilisinin bitiriciliğinden maksimum faydalanacak bir oyun gerek. (Fanatik/Ali Ece)

Etiketler :