Ali Ece: "İyi kaleci, usta golcü ve diğerleri..."

Ali Ece: "İyi kaleci, usta golcü ve diğerleri..."

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti ve üst üste 6. galibiyetini aldı. Karşılaşmayı Fanatik Gazetesi spor yazarı Ali Ece değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ali Ece'nin bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

İlk 45’te Ankaragücü, Vodafone’da Beşiktaş’a karşı en iyi beş deplasman takımı performansından birini sergiledi. Antalyaspor, Süper Lig’de Beşiktaş’ı Vodafone’da yenen ilk takım olurken ilk 45’teki Ankaragücü’nün yarısı kadar bile üstün oynamamıştı. O maça göre en büyük fark Beşiktaş kalecisinin ilk yarıdaki harika performansı oldu: Karius. İlk yarıda adeta “Hezarfen Ahmet Çelebi’leşip ikisi uçarak olmak üzere 4 kritik kurtarış yaptı. Serpil Hamdi Tüzün “Önce iyi bir kaleci ve usta bir golcü sonra diğerleri... ” der, Karius ve Burak ilk yarıda efsane hocanın kulaklarını çınlatan performanslarıyla skoru belirlediler. Burak’ın çapraz çalımı sonrası gol olan şutu en doğru kararı en doğru vuruşla hayata geçirmesi sonucu geldi. İkinci yarıda Beşiktaş toparlandı, hem iyi oynadı hem de farkı artırdı. Ljajic’in golünde şutundan bile daha etkileyici olan Kagawa ile yaptığı usta işi verkaçtı.

Gecenin sorusu

Beşiktaş sezonun ilk yarısında o kadar kötü olmasaydı, Galatasaray deplasmanına puan farkıyla lider gitmez miydi?

Maçın starı

Karius mükemmel bir kalecilik performansı sergiledi. En son FM 2015’te bu kadar etkileyiciydi!

Maçın yıldızı

Çocuk istismarına karşı gösterilen organize tepki müthişti.

Kısa mesaj

Haftaya derbiler tarihinin en çekişmeli ve zevk vaat eden maçlarından birisi oynanacak, inşallah hakem ve saha dışı faktörler bu heyecana gölge düşürmez!

Etiketler :